Įžūlumas ar sumani strategija? „Ford“ pasiruošęs kovai ir „Mustang Mach-E“ elektromobilius galima užsisakyti praktiškai „Tesla“ galiniame kieme – Elonas Muskas sureagavo į tokį „Ford“ elgesį (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

iPienius 2020-01-08 13:51
ar ne bus taip kaip su Porsche. daug skelbesi, kad uz Tesla geresni, bet po realiu testu greit aptilo
HardAxe 2020-01-09 09:58
ar nebus kaip visuose lietuvos (ir ne tik) miestuose? Salonai kuriasi tam pačiam miesto kampe, nes taip realiai padiktuoja infrastruktūra? O ir klientam patogiau.
sub 2020-01-09 11:52
Manau čia kalta ne infrastruktūra, o tiesioginė ir netiesioginė konkurencija. Jei atkreipsite dėmesį, tai visi auto salonai yra ten, kur pravažiuoja dideli auto srautai. Salonams tai yra gera savireklama, nes daug tikslinės auditorijos pravažiuoja ir atkreipia dėmesį. Pirkėjams patogu, nes ne miesto centre. Logistikai patogu nes ne miesto centre.
mch0lic 2020-01-09 13:12
Didžiaus bėda su tradiciniais automobilių gamintojais, kad jų automobilius pardavinėja dealieriai. Kadangi teko susidurt mano vietiniu su Ford dealer'iu, nežinau ar mane su 1000km range'u už ačiū įtikintų imt Ford'ą (ar bet kurio kito gamintojo auto kurie jie atstovauja). Visgi didžiausias Teslos privalumas yra tiesoginiai pardavimai, OTA update'ai. automobilių pardavėjai dažnai ir už programinės įrangos atnaujinimą, kuri realiai net nesiųlo papildomų funkcijų nesidrovi paimt šimtą kitą eurų.