Donaldas Trumpas žinute pradėjo naują karą tarp „Apple“ ir JAV teisėsaugos: nesutinka atrakinti kliento telefono

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Berserkas 2020-01-16 15:23
Iš vienos pusės, reikėtų visos galimos informacijos pareigūnams, tačiau iš kitos pusės norėčiau, kad mano telefonas būtų pilnai saugus nuo visų pašalinių žmonių. Vieni aišku sakys, kad to reikia tik tiems kas slepia ką nors, tačiau ar jūs būtume nieko prieš jeigu kažkas įdiegtų kamerą jų namuose ir viską stebėtų. Juk nieko blogo nepastebės. Tik eilinį jūsų kasdienį gyvenimą galės pažiūrėti jeigu kažkas atsitiks ir tiek. Juk nieko neslepiat, ane? Nors šiaip nemėgstu iPhone dėl jų kainos. Taip, galima nusipirkti senus modelius už daug pigiau, bet ten tokie jau ne man. Per daug seni standartai. Tačiau Apple iš saugumo pusės, spartos ir OS palaikymu yra geriau nei bet kuris kitas telefonas (pagrindyje tai visi kiti yra Android). Jeigu Apple pardavinėtų kokį dar pigesnį modelį už 500 eurų, su panašiais rėmeliais kaip ir dabartiniais, naujausiu lustub, tai būtų geriausiai parduodamas išmanusis telefonas. Tada visi vaikščiotų su tais iPhone. Daug kas nenori iPhone 8,nes atgyvena viskuom. Pagal iPhone 9 leak'ą tai dizainas net nesiskirs apart naujausio lusto ir ten kai kurių dalykų. Tačiau vis tiek nepakankamai modernus dizaino ir ekranu dydžiu, taip pat kainuos kažkur 399 dolerio tai teoriškai galėtų dar tarp iPhone 9 ir iPhone 11 kažką įterpti.
mobilunkas 2020-01-16 17:33
o kam isvis reikia atrakint telefona? visi skambuciai ir zinutes juk eina per rysio tiekeja ir bet kada tai gali pamatyt, viskas kas kazkada sinchronizuota, siusta, ieskota, atsisiusta irgi eina praktiskai per google ar kitas paieskos sistemas, emailai irgi turi savo serverius, na nebent paskutiniu foto nepamatysi be telefono, bet visa kita juk ne telefone yra. dar klausimas ir kiek is tu foto apple serveriuose yra, greiciausiai beveik visos... Viskas ko is telefono reikia tai tik imei arba telefono numeris
Pompa 2020-01-16 19:54
Jūs abu kosmonautai.
LinasB. 2020-01-17 08:18
Dauguma informacijos kuri eina ryšio linijomis yra šifruota, o tai reiškia kad jei ir surinksi info iš tų serveriu (kas labai abejotina) tai ji dėl šifravimo ir biurokratiniu dalyku ji bus visiškai niekinė. Gali iš ryšio operatoriu gauti skambučiu ir žinučiu išklotines, kuriomis jau mažai kas naudojasi, o ypač tie kurių tikslai blogi. Tai pats pagalvok logiškai ar tau atrakinti viena įrengini ir ten matyti visa informacija ar geriau per visas pasaulio kompanijas lakstyti ir prašyti kad jie parodytu savo klientu kontaktus ir ieškoti kokia kur žinutė buvo nusiųsta..Adata šieno kupetoj lengviau rasti nei tavo pateikto varianto įgyvendinimas.
iPienius 2020-01-17 14:40
apie kaina, tai nusisneki. samsungai tiek pat kainuoja, o kaina tokia, kad yra perkanciu zmoniu ir kol pirks, tol Apple laikys tokia kaina. apple yra kompanija, kuri telefonus kuria, kad uzdirbtu pinigus, o ne dalintu pusvelciui. cia tik ju reikalas kokios kainos praso. is komentaru atrodo, kad apple visus per prievarta vercia pirkti telefonus ir kad nera jokio kito pasirinkimo. nepatinka, tai nepirk, o kas nori tas tegul ir perka.