Neįtikėtina: „Huawei“ skelbia, kad vos per kelis mėnesius nuosava aplikacijų parduotuvė jau pasivijo „Apple” ir „Google”

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mindaugas.vaitiekūnas 2020-03-03 20:26
Kad būtų aiškiau kodėl taip nutiko... Vos per mėnesį 400mln. vartotojų atnaujino savo telefonų programinę įrangą, ko pasekoje „AppGallery“ atsirado jų telefonuose. Po to kai kurių programėlių atnaujinimai buvo platinami per „AppGallery“, tad telefono naudotojas, paspaudęs update mygtuką automatiškai tapo „AppGallery“ naudotoju. P.S. jei ne šis straipsnis, tai turbūt dar negreit būčiau supratęs, kad tai aplikacijų parduotuvė - vertinau tai kaip Huawei programinės įrangos atnaujinimą nesukdamas galvos iš kokios platformos jis atkeliauja. Ir ką tik pirmą kartą „AppGallery“ atidariau savarankiškai (vardan smalsumo)
HardAxe 2020-03-04 09:45
jeigu ten nebus keliu populiariausiu amerikietisku appsu (facebook, instagram, google maps, gmail, dar kokios tai snukiaknyges) tai jokios naudos is tos parduotuves...
Giedriax 2020-03-04 12:05
Kinai turi visų šitų dalykų savo atitikmenis ir gan aktyviai tuo naudojasi, tad jiems visiškai nėra problemų. Kinija, jei nori kad jos piliečiai mažiau naudotųsi "amerikoniškomis" programėlėmis, privalo tobulinti ir vystyti savo programėles, tad jų kokybė yra visai nebloga. Pavyzdys dėl google maps: google negauna iš Kinijos teisingų ir tikslių duomenų (arba gauna pakoreguotus). Dėl to google maps Kinijoje yra visiškai bevertis. Atsidaryk google maps, "nukeliauk" į Kiniją, įjunk palydovo režimą ir pamatysi, kad gatvių tinklas nesutampa su palydovinėmis nuotraukomis.
HardAxe 2020-03-05 09:52
taip, tu teisus. Bet su kinisku softo jie pasaulio neuzkariaus.