„Samsung“ atskleidė, kurie senesni telefonai jau negaus „Android 10“  (6)

„Samsung“ neseniai pranešė apie planuojamus išmaniųjų įrenginių atnaujinimus. Ir čia geros žinios ne visiems. Paaiškėjo, kurie „Samsung“ išmanieji telefonai „Android 10“ negaus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors ne vieną sykį „Galaxy S8“, „Galaxy S8+“ ir „Galaxy Note 8“ savininkai buvo patikinti, kad jų išmanieji telefonai gaus „Android 10“, deja, taip neįvyks. Pietų Korėjos milžinė patvirtino „Android 10“ atnaujinimo veiksmų planą ir jame šių modelių nėra. Tačiau visi trys įrenginiai nuo savo išleidimo sulaukė dviejų didžiųjų „Android“ atnaujinimų – „Android 8.0 Oreo“ ir „Android 9.0 Pie“.

Kita vertus, 2017 metais išleisti išmanieji telefonai turėtų, bent jau kurį laiką, ir toliau gauti saugos atnaujinimus. Nors šie išmanieji telefonai išleisti beveik prieš trejus metus, ir gamintojas gali visiškai nebesirūpinti jų atnaujinimu, visgi 2020 metų vasario saugos pataisymus šie modeliai gavo.

Ateityte saugos pataisymai, skirti išspręsti rimtas problemas, ir toliau gali būti teikiami, tik vėliau nei naujausiems „Samsung“ įrenginiams.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(23)
(12)
(11)

Komentarai (6)