Brangiausias „Samsung“ flagmanas išbandytas atsparumo teste: štai kas būna, kai 1325 eurus kainuojantis „Galaxy S20 Ultra“ nukrenta ant žemės (Video)  ()

„Samsung“ neseniai pristatė savo naujausius „Galaxy S20“ serijos flagmanus. Brangiausias šios serijos telefonas „Galaxy S20 Ultra“ Lietuvoje parduodamas nuo 1325 eurų, tačiau ar tokia jo kaina gali garantuoti, kad neteks jo taisyti jau po pirmo iškritimo iš rankų?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Galaxy S20 Ultra“ yra vienintelis „Samsung“ flagmanas, apsaugotas „Gorilla Glass 6“ stiklu. Kiti du „Galaxy S20“ serijos įrenginiai naudoja penktos kartos „Gorilla Glass“ apsauginius stiklus. Svarbu ir tai, jog išmanieji telefonai pirkėjus iškart pasiekia su apsaugine plėvele.

„Cnet“ komanda atliko „Samsung Galaxy S20 Ultra“ atsparumo testą, norėdama išsiaiškinti, kaip šis flagmanas atlaiko kasdienius iššūkius.

Pirmuoju bandymu „Galaxy S20 Ultra“ buvo išmestas maždaug iš metro aukščio, imituojant kritimą iš kišenės. Metimo metu telefono ekranas buvo viršuje. Pasivartęs ant šaligatvio, galiausiai nusileido ekranu į viršų. Rezultatas liūdnokas – nors ekranas atlaikė išbandymą, nugarėlė suskilo.

Antruoju bandymu „Galaxy S20 Ultra“ išmestas iš to paties aukščio, bet šį kartą ekranas buvo pasuktas į apačią. Šį sykį, kaip buvo galima tikėtis, nukentėjo ir ekranas – apsauginė ekrano plėvelė mažai kuo padėjo.

Trečiuoju bandymu telefonas mestas iš aukščiau, maždaug akių lygio. Nors „Galaxy S20 Ultra“ kamerų modulis gerokai iškilęs iš korpuso, jis geriausiai atsilaikė atsparumo testo metu. Deja, to paties negalima pasakyti apie nugarėlę ar ekraną, kurie su kiekvienu nukritimu buvo vis labiau pažeidžiami.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(6)
(6)

Komentarai ()