Kinijos milžinė „Xiaomi“ nemiega: jau ruošia įspūdingą flagmaną – „Mi 10S“  ()

Kol laukiame tarptautinio „Xiaomi Mi 10“ ir „Mi 10 Pro“ pristatymo, Kinijoje juos šluoja tūkstančiais. Tačiau kinai ketina išleisti dar įspūdingesnę flagmano versiją – „Xiaomi Mi 10S“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis nauju „Digital Chat Station“ įrašu „Weibo“ socialiniame tinkle, „Xiaomi“ antroje metų pusėje planuoja pristatyti didesnį ekraną turėsiantį „Xiaomi Mi 10S“. Paskutinis „Xiaomi“ „S“ serijos išmanusis telefonas buvo „Xiaomi Mi 5s“, išleistas 2016 m. rugsėjį.

Manoma, kad „Mi 10S“ turėtų būti šiek tiek didesnis už „Mi 10“. Naujiena tikriausiai gautų „Snapdragon 865+“ lustą ir didesnės talpos bateriją. Primename, kad „Mi 10“ turi 4500mAh bateriją ir yra varomas 7 nm aštuonių branduolių „Snapdragon 865“ procesoriumi.

Kiek pasitvirtins ar bus paneigti gandai, pamatysime vėliau. Manoma, kad „Mi 10S“ turėtų pasirodyti antroje metų pusėje po „MIX“ serijos išleidimo, kuri numatoma rugsėjo - spalio mėnesį. Tad „Mi 10S“ realu būtų dienos šviesą išvysti lapkritį ar gruodį.

Taigi „Mi 10S“ pristatymas dar toli, tad neužbėkime įvykiams už akių ir pirma sulaukime, „Mi 10“ serijos pasirodymo Europoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(5)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: