„Xiaomi“ pagamino sparčiausią pasaulyje telefoną: skelbiami „Antutu“ testo rezultatai - nušlavė visus (Video)  ()

Žaidimų telefonus gaminanti dukterinė „Xiaomi“ kompanija „Black Shark“ netrukus pristatys „Black Shark 3“ ir „Black Shark 3 Pro 5G“. Pastarojo modelio spartos rezultatai verčia išsižioti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Black Shark 3“ turės bene galingiausią porcesorių rinkoje – „Snapdragon 865” ir 5G ryšio palaikymą. O kartu su  „Black Shark 3“ netrukus dienos šviesą išvysiantis „Black Shark 3 Pro 5G“ „Antutu“ teste paliko visus konkurentus už nugaros ir tapo galingiausiu kada nors testuotu įrenginiu šioje platformoje.

„Black Shark“ generalinis direktorius socialiniame tinkle „Weibo“ pasidalino įspūdingu telefono pasiekimu.

Paveikslėlyje matomas modelio numeris „blackshark SHARK MBU-A0” – tai pati galingiausia serijos versija „Black Shark 3 Pro 5G“, kuri debiutuos kartu su šiek tiek pigesniu „Black Shark 3“.

Iki šiol „Antutu“ reitinge pirmąją poziciją užėmė neseniai debiutavęs „iQOO 3“, surinkęs 597 583 taškus, už jo rikiuojasi praėjusių metų „Snapdragon 855+“ procesorių turintis „ASUS ROG Phone 2“ su 507 051 tašku.

Įdomu tai, kad visa ši lyderių trijulė yra žadimų telefonai, galimai lenksiantys ir vėliau debiutuosiančius išmaniuosius su identiškais procesoriais. Nors „iQOO 3“ ir „Black Shark 3“ serijas maitina tas pats „Snapdragon 865“ mikroschemų rinkinys, įmontuotas kituose flagmanuose, tokiuose kaip „Galaxy S20“ ir „Mi 10“, žaidimų telefonų sparta gali būti žymiai didesnė dėl aukštesnio lusto taktinio dažnio ir įvairių karščio paskirstymo sistemų korpuse.

Numatoma „Black Shark 3“ pristatymo data – kovo 3 diena. Kinijos pardavėjai jau siūlo rezervuoti telefonus, tad prekyba turėtų prasidėti visai netrukus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(32)
(10)
(22)

Komentarai ()