Saviizoliacija ant ratų: sukurtas triratis kemperiukas, kuris tiktų tiems, kam pabodo namų sienos (Video)  ()

Šis triratis namelis ant ratų gali būti puiki vieta saviizoliacijai, jei pabodo namų sienos. O ir pakeliauti su juo galima būtų. Tiesa, nelabai toli ir ne didžiausiu greičiu, tačiau jis turi viską, ko gali prireikti gyvenimui ant ratų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Socialinis atstumas. Ši frazė yra viena iš tų, kurias gan dažnai kartojame šiomis dienomis ir, tikėtina, kad mūsų kalboje ji išliks dar ilgai. Nors ekstravertams atsiribojimas nuo žmonių ir kontakto su jais atrodo tarsi kančia, o introvertai džiūgauja, kiekvienam gali pasidaryti sunku išbūti namuose tarp keturių sienų.

Kaip rašoma rideapart.com, sprendimas yra. Kinijos įmonė „Xinge“ siūlo elektrinį triratį kemperį, kuris bent kiek gali padėti pakeisti aplinką.

Šis kemperis yra 3,5 m ilgio ir 1,4 m pločio. Automobiliukas varomas 7kWh baterija. Tiesa, gamintojas nenurodo, kokį atstumą galima būtų įveikti vienu įkrovimu.

Pavyzdžiui, „Tesla Model 3“ baterija yra bent dešimt kartų didesnė, tad galima numanyti, kad kemperis vienu įkrovimu neįveiks didelių atstumų.

Kemperyje yra įsodinta ne tik baterija, bet ir dujomis varomas generatorius. Taip pat yra ir saulės baterijos, todėl galėtumėte nukeliauti toliau tarp įkrovimo stotelių, kai išseks baterijos gyvybė.

Maksimalus greitis, kurį pasiekia šis mažylis – 40 km/val. Tad nesitikėkite, kad pavyktų važiuoti labai greitai.

Tačiau jo privalumai ne greitis ar galia – kemperyje įrengtas tualetas, dušas, gali būti net ir lova, maisto gaminimo reikmenys. O jo kaina – apie 4500 eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()