„Samsung“ skelbia, kad po dviejų metų iš jūsų nupirks „Galaxy S20“ už 50% pradinės kainos  (1)

„Samsung“ turi neįtikėtiną pasiūlymą. Po dviejų metų kompanija iš jūsų nupirks „Galaxy S20“ už 50% pradinės kainos. Kokios sąlygos?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visų pirma svarbu paminėti, kad grynųjų į rankas tikrai negausite. Grąžindami telefoną, galėsite gauti 50% mokėtos pardavimo kainos nuolaidą naujam „Samsung“ išmaniajam ar planšetei.

Kitaip tariant, jei nusipirkote „Samsung Galaxy S20 Ultra“ už 1400 eurų, po poros metų jį galėsite grąžinti gamintojui ir gauti 700 eurų nuolaidą, „S20+“ atveju – 600 eurų, o „S20“ – 500 eurų.

Kaip vyks šis atpirkimo procesas?

Vartotojas, norėdamas pasinaudoti šia akcija, dabar pat turi atsisiųsti „Shop Samsung“ programėlę ir užregistruoti savo „Galaxy S20“ telefoną.

Pirmiausia, po dvejų metų arba anksčiau (nuolaidos dydis nesikeičia) oficialioje „Samsung“ elektroninėje parduotuvėje reikia išsirinkti naują telefoną ar planšetę. Apmokėjimo lange pasirinkus, kurį „Samsung Galaxy S20“ modelį turite, iškart pritaikoma maksimali galima nuolaida.

Gavus naująjį telefoną, galima neskubėti persikelti duomenis iš senojo. Savo senąjį „S20“ privaloma išsiųsti per 15 dienų nuo naujo išmaniojo gavimo. Kad rūpesčių būtų kuo mažiau, kartu su nauju „Samsung“ telefonu ar planšete pridedama speciali dėžutė senajam prietaisui bei siuntimo etiketė.

Tiesa, jei „Samsung“ nepatiks išsiųsto „S20“ būklė, kompanija jį įvertins vos 25 JAV dolerių suma arba, vartotojui pageidaujant, išsiųs telefoną atgal. Žinoma, tokiu atveju teks padengti suteiktą nuolaidą. Visos sąlygos ir gamintojo toleruojami išmaniojo pažeidimai išdėstyti čia.

Deja, šiuo metu šis pasiūlymas galioja tik Jungtinių Amerikos Valstijų gyventojams. Visgi yra tikimybė, jog panašios grąžinimo akcijos sulauksime ir Europoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(18)
(38)
(-20)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: