5G panikos beprotybė ateina į Lietuvą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

conjurer 2020-04-26 16:56
Pala, jau yra maikės prieš 5G? Ar ten užfotoshopinta? Ir kodėl jis nešioja kaukę? Taigi ne per orą, o per anteną veikia, reikia aliuminio folijos kepurės, o ne kaukės..
Kirtiklis 2020-04-26 17:52
Idiotų buvo yra ir bus. 5G - blogis, tas pats buvo kai 4G diegė, atsilupėliai senuose forumuose ta patį klykė, kai 3g diegė - nelabai kas buvo be nebuvo išmaniųjų ir tokių telefonų, o samokslo teorijas SMS nelabai paplatinsi. Ir nevisi tokį dalyką kaip PC ir internetas turėjo lmao.
Siguas 2020-04-26 18:14
Kas įdomu, kad netikinčius į coronos didelį pavojingumą bando prilyginti acto garintojams kurie tiki 5G pavojingumu.
lape 2020-04-26 21:07
Viruso, aišku neplatina, bet taršos normas tai teko padidinti. Tik, kodėl to nepastebėjo folgos mėgėjai, ta neaišku.
Niemand 2020-04-27 11:17
Būtų tik džiugu, kad diegimu užsiimantys dėdės, besijuokiantys iš folgos, nepražiūrėtų pastabų iš ginkluotų dėdžių su storos folgos šalmais. Nesinorėtų likti be GPS.
QlimaxBass 2020-04-27 18:08
Tokius urvinius sodint uz melagystes prisigalvoj nesamoniu ir skleidzia demagogijas....
Taspac 2020-05-02 10:37
Tarp kitko, ir vėl, puikiausiomis juodojo PR tradicijomis, naudojamas psichologinis perkėlimas. Taip sužlugdomas bet koks laisvos nuomonės reiškimas ir gynimas. Kaip jis vyksta? Pamoka puikiai išmokta violetinės bangos metu. Tada atsirado tokios sąvokos - patvoriniai, violetiniai ir pan. Kai kiekvienas, pasisakantis prieš pedofilija ar pederastija buvo sutapatinamas su šiuo judėjimu ir klijuojamos etiketės. Ciniškame pasaulyje paženklintiems labai greitai padaromas reputacijos charakiri. Manau, daugelis adekvačių žmonių, tikrai nenori, kad per metrą nuo jo buto, ant daugiaaukščio stogo kabėtų pramoninis radijo bangų retransliatorius. Ar tai 5G ar tai bet kokio dažnio, kad ir metrinio. Deja, bet jau suformuotos naujos etiketės - plokščiažemiai, COVIDistai ir panašiai. Joms kurti pasinaudojama naudingais aktyviais debilais. Deja, bet nuo to spinduliavimo problema nedingsta. Bet kritinio mastymo neturinčių aštraliežuvių, bus greitai subanalinta ir užtrolinta. Manau, ateities kartos būs pakraupusios, lygiai taip kaip ir mes, kai skaitome apie sifilio gydymą viduramžiais.
vytautas50 2020-05-02 19:12
conjurer 2020-05-04 17:58
Na taip, kaimų problema, tolimos antenos, pats turėjau problemą, kai teko mobilų internetą rinktis pagal tai kuris operatorius geriau traukia. Daug kas gali galvot kai tai yra pliusas kaime, tačiau tai iš tikro ganėtinai atvirkščiai. Taip 5g ten nebus, bet dėl silpno 4g, 3g ir 2g signalo, telefonas pradeda "šaukti" garsiau. Mieste telefonas gerai "girdi" aplinkines antenas, bet kaime atstumai didesni, ir įrenginiai turi kalbėtis garsiau. Taigi tas aparatas pridėtas prie galvos dabar dirba pilnu pajėgumu. Tas degtukas dega, kuris visada intensyviau tave šildo nei tolimas laužas, dabar dega visu pajėgumu. Taip pat palyginus visus elektromagnetinių bangų šaltinius, mirtiniausias visada bus saulė. Taigi jei nori mažiau spirginti aukštuose dažniuose, pasirodo ... karantinas yra geriausias būdas 0_o. P.S. mikrobanginė neskrudina, ji tik išjudina vandens molekules.
vytautas50 2020-05-04 18:43
conjurer 2020-05-04 19:14
Techniškai čia nebūtų pilnas 5G, bet tai tik abstraktus pavadinimas. Tačiau šitie įrenginiai naudoja 60Ghz komunikaciją, su bangų kryptingumu, kas yra identiška technologija 5G 60Ghz technologijai. Čia kaip bluetooth ir wi-fi, abu naudoja 2,4Ghz dažnį perdavimui, bet duomenys interpretuojami šiek tiek kitaip. Testas irgi turėtų būti apgalvotas. Turi būti bent du aviliai tarp stotelių vienas, prie pat kitas pusiaukelėje tarp stotelių, tarp kurių būtų tarkim 20-30 metrų. Ijungsim maksimalų stiprumą. Taip pat turėtų būti du aviliai kurie gauna panašiai saulės, tačiau toliau nuo šios instaliacijos. Mini kompiuteriukai nuolat siųs kelis gigabaitinius failus pirmyn - atgal. Bus simuliuojamas maksimalus įmanomas pralaidumas. Esant dviem prietaisams mažėja pauzės skirtos perėjimui į kito įrenginio klausymą, taigi bus intensyvesnis srautas nei tipinėje 5G instaliacijoje. Tereikės suinstaliuoti visą įrangą ant improvizuotų stulpų šalia avilių, ir pajungt elektrą. Bendrai visa instaliacija neturi išeiti daugiau nei 400Eurų, plius mokestis už pastovų 30-60W naudojimą iš elektros lizdo. Reikės medaus ragavimo aklo testo, naudojant medų iš tų dviejų avilių + iš dviejų kontrolinių, ir turbūt suskaičiuot bičių populiaciją. Jei esi pasiryžęs, aš žinau kaip tai padaryt, ir galiu viską sukonfigūruoti/sujungti. Ir tik už tai kad gausiu po to paragauti medaus iš visų avilių (tokiam subjektyviam testui reikės bent 20 žmonių). Aišku prie įrangos įsigijimo ir elektros apmokėjimo nenorėčiau prisidėt.
vytautas50 2020-05-04 19:22
conjurer 2020-05-04 19:39
Na ne visai. Dėl to ir buvo daroma daug testų ankščiau, ir ne tik su bitėm. Ir kuo daugiau testų atliekama, tuo daugiau turim suvokimo. Dėl to žinom kad viskas didesnio dažnio nei šviesa yra kenksminga (UV, X-ray, gama spinduliai). Čia tiesiog būtų testas, ar 60Ghz dažnis pakeičia medaus skonį. Šis dažnis visgi saveikauja su O2(deguonis atmosferoje), kaip wifi su H2O (vandeniu). Tas gali sukelti pakitimų medaus formavimosi procese. Gal gali sukelti pakitimų organizmuose. Gal padidins vėžio tikimybę 1.3% po 30 metų nuolatinio poveikio. Mes tik sužinotume ar pasikeitė medus, t.y. ar jo skonis skirsis nuo kontrolinės grupės, ir ar tai bus pastebima aklame teste. Absoliutaus atsakymo iš tokio testo tikrai negausim.
vytautas50 2020-05-04 20:07