Pranešama apie sustingstančius „Android 10“ telefonus: kas vyksta?  (4)

„Android“ yra viena geriausių mobiliųjų operacinių sistemų rinkoje. Tai nieko nestebina, kadangi operacinė sistema yra plačiai naudojama visame pasaulyje ir jai priklausanti rinkos dalis yra didesnė negu kitų konkurentų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Toks paplitimas taip pat reiškia, kad tampa sunku fiksuoti visas esančias problemas daugybėje prietaisų. Tai reiškia, kad dauguma „Android“ problemų kartais yra net nepastebimos.

Neseniai paplitusi bėda priverčia „Android“ prietaisų ekranus sustingti, kai programėlė ima netinkamai elgtis. Nors ši spraga dažniausiai pastebėta „Pixel“ telefonuose, panašu, kad su ja susiduria ne vien tik „Pixel“ prietaisai.

Apie problemą pirmiausiai pranešė „AndroidPolice“ narys Artem Russakovskii. Nors jam problemos kilo su „Pixel 4 XL“, tačiau, remiantis komentarais po pranešimu, su problema susiduria ne tik „Pixel“ modeliai, bet ir kiti „Android“ prietaisai.

„OnePlus“, „Xiaomi“ taip pat susidūrė su šia problema. Kai kurie vartotojai tikina, kad problema egzistuoja tik „Android 10“ versijoje. Viskas prasideda nuo programėlės sustingimo, o tada sustingsta ir visas telefonas. Vartotojams belieka kelis kartus užrakinti ir atrakinti telefoną, kad ištaisyti šią bėdą. Pranešimų juosta taip pat neveikia, kadangi ji irgi yra sistemos vartotojo sąsajos dalis.

Kol kas tokį elgesį demonstruoja „Amazon“, „Twitter“, „YouTube“, „YouTube Music“ ir netgi „Google Play Store“. Ši problema nedelsiant turi būti ištaisyta.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Sugedo.lt
Sugedo.lt
(17)
(15)
(2)

Komentarai (4)