Žiopla „Xiaomi“ generalinio direktoriaus klaida parodė, kokiais telefonais iš tikro naudojasi garsiausi pasaulio verslininkai: deja, tai ne „Xiaomi“, ir net ne „Samsung“  (11)

„Xiaomi“ generalinis direktorius Lei Jun socialiniame tinkle „Weibo“, visai to nenorėdamas, atskleidė, kurio gamintojo išmaniuoju telefonu naudojasi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Niekam ne paslaptis, kad Kinijoje populiarūs ne tik vietinių gamintojų išmanieji telefonai, bet ir konkurentės „Apple“ gaminami įrenginiai. Apie 9,5% visų pagamintų „Apple“ išmaniųjų telefonų parduodama būtent Kinijoje.

Panašu, kad „iPhone“ telefonams negali atsispirti net „Xiaomi“ generalinis direktorius Lei Jun. Neseniai, visai to nenorėdamas, Kinijos socialiniame tinkle „Weibo“ atskleidė, kad naudojasi „iPhone“ išmaniuoju telefonu.

Kinijos technologijų milžinės atstovas, viso labo, tenorėjo su sekėjais pasidalinti knygų rekomendacijomis, tačiau akylesni socialinio tinklo vartotojai pastebėjo, kad Lei Jun įrašas publikuotas su „iPhone“.

Vienas iš „Xiaomi Industry Investment“ departamento partnerių Pan Jiutang puolė ginti kolegą. Anot jo, jeigu kompanijos savininkas ar produktų vadovas giriasi nebandantys „Apple“, „Samsung“ ar kitų konkurentų gaminių, tai yra veidmaniškas melas. Be viso to, „Xiaomi“ darbuotojams nėra draudžiama naudoti „iPhone“.

Tačiau tai nėra pirmas kartas, kai konkurentų vadovas yra pagaunamas naudojantis „iPhone“. Praėjusių metų lapkritį „Realme“ Indijos padalinio vadovas Madhav Sheth socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė įrašą „iPhone“ telefonu.

Naudojantys „iPhone“ buvo „sugauti“ ir Android išmaniųjų amabasadoriai – Robert Downey Jaunesnysis, Gal Gadot, grupės „Maroon 5“ vokalistas Adam Levine, teniso žvaigždė Davidas Ferreris ir Ksenija Sobčak. Pastarąją Rusijos įžymybę „Samsung“ netgi padavė į teismą už tai, kad televizijos eteryje pasirodė su „Apple“, o ne pagal sutartį priklausančiu „Samsung“ telefonu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(62)
(26)
(36)

Komentarai (11)

Susijusios žymos: