„Xiaomi“ tvirtino, kad šiemet tokios išvaizdos telefono jau negamins, bet ėmė ir persigalvojo: pademonstravo įspūdingai atrodantį „Mi 10 Explorer Edition“  ()

„Xiaomi“ dar visai neseniai pristatė naujuosius „Mi 10“ serijos flagmanus, o jų pasirodymo jau laukiama ir Europoje. Ir kol laukiame, Kinijos milžinė pademonstravo įspūdingai atrodantį „Mi 10 Explorer Edition“ telefono variantą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Explorer Edition“  modeliai buvo išleisti kartu su „Mi 8“ bei „Mi 9“ serijomis.  Jų išskirtinis bruožas – permatoma nugarėlė. Šiemet „Xiaomi“ tikino, kad toks modelis nebus išleistas, bet visgi, rodos, gamintojas persigalvojo.

Kompanija pasidalino „Xiaomi Mi 10 Explorer Edition“ nuotraukomis. Prietaisas skaidriu nugarėlės dangteliu atrodo įspūdingai. Verta atkreipti dėmesį, kad ankstesnių „Explorer Edition“ modelių nugarėlėse matomas vidinių komponentų vaizdas buvo imitacinis, šį sykį jūs išties galite matyti tai, kas yra telefono viduje.

Po permatoma „Xiaomi Mi 10 Explorer Edition“ nugarėle galima matyti kameras, blykstę, bateriją ar belaidžiui įkrovimui skirtą ritę. Po kameromis bus matomas ir kompanijos pavadinimas.

Kol kas nėra žinoma ar šis modelis pasirodys prekyboje, tačiau jeigu taip – tai atrodo kaip tikrai labai patrauklus ir pakankamai išskirtinis variantas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(6)
(4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: