Kaip už snaiperio ginklo papuošimą nepagaili 61 000$, investuotą sumą prarandi per 15 min. ir kitos žaidimų pasaulio įdomybės – kai kurie virtualiems daiktams išleidžia kosmines sumas (Video)  ()

Žaidėjai garsėja tuo, kad negaili pinigų gerai įrangai ir patiems žaidimams, bet palaukite kol sužinosite kiek jie išleidžia tuose žaidimuose įsigyjamiems išskirtiniams daiktams. Kai kurios pinigų sumos labai nustebins.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ir nesvarbu kokį žaidimą bežaistumėte, ar tai būtų „Counter-Strike“, ar „World of Warcraft“ – žaidimuose esantys daiktai yra labai svarbūs įgijant pranašumą bei nugalint varžovus.

Atrodo, kad kai kurie žaidėjai yra pasirengę išleisti bet kokią pinigų sumą, kad tik įgytų visus tuos privalumus ir pranašumą prieš kitus.

Tai štai kokie yra patys brangiausiai žaidimų priedai, už kuriuos žaidėjai pasiryžo sumokėti realius pinigus.

12. „Karambit Crimson Web“ – 2 000 JAV dolerių

Žaidimas: „Counter-Strike: Global Offensive“

„CS:GO“ yra viena populiariausia pirmojo asmens šaudyklių pasaulyje. Ši žaidimą žaidžia labai daug žaidėjų ir dėl to jo skaitmeniniai elementai yra tokie paklausūs.

Tad prieš kelerius metus „Karambit Crimson Web“ durklas buvo parduotas už 2 000 JAV dolerių ir panašūs daiktai vis dar išlieka aukštų kainų. Bet jei norite išlikti konkurencingi – būtina investuoti.

11. „Blue Party Hat“ – 4 500 JAV dolerių

Žaidimas: „Runescape“

Kai pirmą kartą pasirodė „Runescape“ žaidimas, jį sukūrusi „Jagex Games Studios“ komanda vis pasiūlydavo kažkokių teminių elementų. Taip 2001 gruodžio mėn. atsirado ši mėlynos spalvos kepurė.

Įdomiausia yra tai, kad tuo metu ją buvo galima gauti nemokamai ir daugelis žaidėjų tai laikė nereikalingu daiktu, tad tiesiog iš savo kolekcijos ištrynė. Ir staiga „Blue Party Hat“ tapo retenybe, kurios dabar daugelis nori. Dabar reikės bent 4 500 dolerių, kad ją įsigytumėte.

10. „Revenant SuperCarrier“ – 9 000 JAV dolerių

Žaidimas: „Eve Online“

„Eve Online“ yra strateginis kosminės odisėjos žaidimas. Svaiginantis gyvenimas kosmose, šurmuliuojanti ekonomika ir beprotiškos kovos.

Daug žaidimo esmės sukasi aplink aplink žvaigždėlaivius, kurie gali keliauti po kosmoso platybes ir užpulti kitus žaidėjus. Tad prieš keletą metų vienam ilgamečiam „Eve Online“ žaidėjui pavyko įsigyti milžinišką žvaigždėlaivį, kurio vertė siekė 9 500 dolerių.

Žaidėjas manė, kad dabar bus neįveikiamas ir kurį laiką taip ir buvo. Tačiau, viename itin įnirtingame mūšyje jis šį laivą prarado. Ups. Turėjo būti skaudu.

9. „Zeuzo“ paskyra – 9 500 JAV dolerių

Žaidimas: „World of Warcraft“

Jis pasirodė 2004 metais ir tapo vienu populiariausių žaidimų ir kai po keleto metų aukštesniuose lygiuose atsirado „Zeuzo“ paskyra, daug kas jos užsigeidė. Tik galutinė kaina nustebino – 9 500 dolerių.

Deja, laimė truko labai trumpai, nes šią paskyrą įsigijęs žaidėjas sugebėjo pagrindinį savo veikėją prarasti vos per 15 min.

8. „Echoing Fury Mace“ – 14 000 JAV dolerių

Žaidimas: „Diablo 3“

Dar vienas labai populiarus žaidimas ir šis ginklas – „Echoing Fury Mace“ – buvo laikomas pačiu geriausiu.

Jį turintis savininkas turėjo ženklų pranašumą. Šis ginklas vis dar laikomas pačiu brangiausiu daiktu visoje „Diablo“ frančizėje.

7. „Sword“ – 16 000 JAV dolerių

Žaidimas: „Age of Wushu“

Skamba beprotiškai, bet vienas žaidėjas už šį virtualų kardą sumokėjo 16 000 dolerių. Žaidimas pasirodė 2012 metais ir veiksmas vyksta Kinijos Mingų dinastijos laikotarpiu, tad ir ginkluotė yra modeliuojama pagal tą laikotarpį.

Įdomu yra tai, kad realiame gyvenime tokio tipo kardo niekada ir nebuvo, o ir virtualus kardas buvo parduotas pristatant beta žaidimo versiją.

Vyko oficialus aukcionas ir kardas parduotas daugiausiai už jį pasiūliusiam. Surinkti pinigai buvo panaudoti žaidimo startui į plačiąją rinką. Beprotiška, tiesa?

Beje, „Age of Wushu“ žaidime parduotas virtualus kardas yra pats brangiausiais elementas tarp visų pasaulio MMORPG žaidimų. 16 000 dolerių yra vis dar nepajudintas rekordas.

6. „Ethereal Flames Pink War Dog“ – 38 000 JAV dolerių

Žaidimas: „Dota 2“

Rožinis, žaižaruojantis karo šuniukas už 38 000 dolerių? Tikrai taip. „Dota“ franšizė išpopuliarino naują mūšio žanrą ir vis dar išlaiko didžiulę žaidėjų armiją.

Mažai kas tikėjosi, kad už „Ethereal Flames Pink War Dog“ bus sumokėta tokia pinigų suma, bet neskubėkite teisti – juk tai toks mielas augintinis.

5. Amsterdamo miestas – 50 000 JAV dolerių

Žaidimas: „Second Life“

Sunku tuo patikėti, bet virtualaus gyvenimo simuliatoriuje – žaidime „Second Life“ – buvo įsigytas Amsterdamo miestas.

Kaip ir realiame gyvenime, taip ir virtualiame, šis miestas yra labai populiarus tarp žaidėjų, ieškančių suaugusiems skirtų paslaugų.

4. „AWP Dragon Lore Sniper Skin“ – 61 000 JAV dolerių

Žaidimas: „Counter-Strike: Global Offensive“

Ir kas gi nenorėtų savo ginklo papuošti ypatingai? Snaiperio šautuvo papuošimas „CS: GO“ žaidėjui kainavo net 61 000 dolerių.

Įdomu yra tai, kad pirmasis šio papuošimo savininkas jį laimėjo per vykusias „eSports“ varžybas, tačiau nusprendė savo prizą parduoti „CS: GO“ aukcione ir taip užsidirbo 61 000 dolerių.

3. „Atrox Queen Dinosaur Egg“ – 70 000 JAV dolerių

Žaidimas: „Entropia Universe“

Štai ir pasiekėme pačių brangiausių daiktų trejetuką. Įdomu yra tai, kad visas prizines vietas susišluoja 2003 pasirodęs „Entropia Universe“ žaidimas.

Beprotiškiausia yra tai, kad už visagalės „Atrox“ karalienės padėtą kiaušinį žaidėjas sumokėjo sunkiai suvokiamus 70 000 dolerių.

Ir kas toliau? Nieko ypatingo – tik reikėjo laukti 6 metus, kol pagaliau iš jo išsirito klastingas žvėris „Feffox“, kurio vienintelė misija buvo sunaikinti garsiąją planetą „Calypso“.

Laimei „Entropia“ žaidėjai susirinko ir jiems pavyko sunaikinti blogio demoną. Kiaušinį įsigijęs žaidėjas tikriausiai taip nesidžiaugė.

2. „Crystal Palace Space Station“ – 330 000 JAV dolerių

Žaidimas: „Entropia Universe“

Ir kuo gi ši kosminė stotis tokia ypatinga, kad už ją sumokėjo net 330 000 dolerių. Tai yra viso šio milžiniško populiarumo susilaukusio MMORPG žaidimo pagrindinis turistų traukos centras.

Jei manote, kad tiek sumokėjęs žaidėjas yra beprotis, tai tikrai ne. Dabar jis ima mokestį iš visų, kurie nori apsilankyti šioje kosminėje stotyje ir norinčiųjų netrūksta. Jo investicijos jau atsipirko ir dabar netgi neša pelną.

1. „Club Neverdie“ – 635 000 JAV dolerių

Žaidimas: „Entropia Universe“

Jonas Jacobsas nebuvo tik „Entropia“ veidas, bet ir jam priklausė visų mėgstamas „Neverdie“ klubas. Į jį linksmai praleisti laiko žaidėjai susirinkdavo iš visos galaktikos ir už tą laiką susimokėdavo.

Jonas už „Neverdie“ klubą sumokėjo 100 000 dolerių, tačiau jis kasmet jam atnešdavo po 200 000 pajamų. Tačiau jam ši veikla pabodo ir savo klubą aukcione pardavė už rekordinę 635 000 dolerių sumą.

Jonas su gautais pinigais pradėjo keletą naujų projektų, o „Neverdie“ klubas tapo pačiu brangiausiai parduotu virtualiu daiktu per visą istoriją. Iki šiol.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()