Rusija pakeitė savo branduolinio ginklo panaudojimo politiką: dabar ji gali smogti bet kam, bet kada, dėl bet kokios priežasties

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HardAxe 2020-06-11 14:27
o galbūt rusija ruošiasi dar vienam užsigrobimo konfliktui ir iškart perspėja, kad gelbėtojų jai nereikia. Pvz užpuls Estiją ir paleis branduolinę raketą jeigu ji bus atjungta nuo swift`o ar interneto?
Hm 2020-06-11 14:54
Patys prisipažino, kad Rusijoje prie valdžios Š.Korėjos lygio vadai - apsikakosim, bet nepasiduosim... Greičiausiai iš nevilties toks pareiškimas, kad atsilikinėja beveik visose strateginėse srityse ir dar JAV ruošią jiems naują sankcijų paketą, gal dar ir dėl to...
HardAxe 2020-06-11 15:13
tia nesulyginama. Korėja turi kažkokias branduolines bombas ir galbūt raketą, kuri ją kažkur nuneštų, jei pakeliui nenukristų. Atominiu ginklu jie gina realiai vieną interesą - savo giminės teisę valdyti teritoriją. Rusija turi veikiančia karinę pramonę, ICBM raketas, povandeninius laivus, bombonešius... T.y. realias galimybes suduoti atsakomajį smūgį po didelio mąsto bombardavimo. Rusija iki šiol ginė savo išlikimo interesą, bet dabar perrašė dokumentus ir atominiu ginklus gins visus interesus. Pagal nuotaiką. "Rusijos vyriausybės vadovas Dmitrijus Medvedevas pažadėjo kietą atsakymą, jeigu Rusijai bus pritaikytos sankcijos, po kurių šios šalies bankų sistema būtų atjungta nuo tarptautinės SWIFT sistemos<...> „Tuo atveju, jeigu kas nors nuspręstų priimti panašų sprendimą, norėčiau pažymėti, kad mūsų ekonominė reakcija, ir bet kokia kitokia, bus be apribojimų,“ – cituoja „Interfaks“ premjero pareiškimą. Visą straipsnį galite rasti https://www.tv3.lt/naujiena/verslas/822 ... -sankcijas Taigi gali prasidėti atominėm pagrįsta narystė visokiuose G8, naftos biržose, swifte, kosmoso versle... Čia geresniu atveju. Blogesniu - sugalvos užgrobti kokia narniją ar kiriją, o kad kiti nelystų - parodys paleidimo pultą. Turbūt dar vienas iš veiksnių, kas šitą sukėlė, tai labai atsileidusios naftos/dujų vadelės paskutiniu metu. Naftos kainos krizinės, Europa juda elektrifikacijos link, Lietuva pasistatė terminalą, kurio regionui užtenka. Ne tik, kad pajamos žiauriai krenta, bet ir įtaka susilygino su žemėm. --------------- O dėl kosminio ginklo... Svajoti galima, bet iškėlinėjant krovinius kainuoja ne gabaritai, o svoris. Tas mielas metro dydžio volframinis meteoritas svers 20t. O pakėlus ir išvedus jį į orbitą dar reikės nemažai kuro, kad jį galėtum nukreipti ten kur reikia. Nėra taip, kad atsileido svirtelė ir nukrito rutuliukas ant vašingtono. Tai dar ir kuro suvalgys nemažai. Kas KSP žaidę gal geriau papasakot gali.
immortallt 2020-06-11 15:41
Gąsdinti branduoliniu ginklu gali, bet greitai niekas nebekreips dėmesio. Beje, kas nors gal žinot kur dabar Putino vaikai? Paskutinįkart rimčiau gąsdinant gyveno Prancūzijoje.
Arunas1948 2020-06-11 17:11
Siandien atkreipiau i Lukaso straipsni, kur parasyta kad Amerika Vokietijai pateike saskaita 300 milijardu doleriu uz kariuomenes islaikyma, dar anksciau buvo parasyta kad Amerika nubaude Vokietijos banka keliais milijardais euru, vokieciai bande aiskintis uz ka, bet teko sumoketi, gaunasi Amerika savotiskai reketuoja Vokietija, savotiskai Vokietija okupuota.
mklvc 2020-06-12 09:39
Tai gal straipsnyje galit kažkokių nuorodų įdėt, kur rusai priėmė kažkokius naujus savo įstatymus ar panašiai. Dabar tai kažkoks "clickbaitinis" straipsnis - pavadinimas stiprus, o pradedi skaityt, realiai tik vieno lietuvio interviu, su tokiu pavadinimu, tai tikies pamatyt faktus, gal nuorodas kuo tai paremta ir panašiai.. Šiuo atveju, tai reikėjo pakeisti pavadinimą, kad iškart viskas būtų aišku, pvz: Antanaičio nuomonė apie Rusijos ginkluotę.
tomas_vaitkevicius 2020-06-13 13:25
Darius Antanaitis mums primena, kad esame maži ir neturtingi, kas mus reikia ginti. Ginkite Antanai. Ginkite prašau ir tuos, kuriems mes tuos turtus nešame.
Arunas1948 2020-06-13 13:32
Antanaitis ir rupinasi kad jusu pinigeliai atsidurtu Amerikoje.
tomas.liutkus 2020-06-13 16:50
Oj šitas Darius Antanaitis - kiauras žmogus- panikos skleidėjas, propogandistas ir šeip ryžas a_v_inas. Jau 2014 m. mokino savanorius kaip atsigint nuo ruso, išleido knygutę berods, sakė kad netrukus mus puls rusai ir t.t.
Arunas1948 2020-06-13 20:30
Is panikos skleidimo Amerika uzdirba milijardus, tuo paciu nubyra tokiems kaip Antanaitis.