„Samsung“ sugalvojo, kaip perspjauti visus su telefono kameromis: tokių technologinių sprendimų kol kas neturi niekas kitas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

conjurer 2020-06-28 11:08
Panašu kad telefonų kūrėjai konkuruoja tik kameros srityje, nes visos kitos jau pilnai išdirbtos. Kas šiek tiek keista, nes be profesionalaus objektyvo tai tik kelios muilinės pritvirtintos telefono gale.
laimius 2020-06-30 23:47
O kiek žmonių turi profesionalius objektyvus? Tik profesionalus fotografai ir entuziastai. O kitiems 98% užteks telefono. Net ir turint bet gerai nemokant naudotis + dėl dydžio ir nepatogumo rinksimės geriau telefoną. Kokybės trūkumą dalinai atperka AI, nustatantys geriausius pasirinkimus, filtrai ir t.t. Jau dabar fotkina daug geriau nei muilinės turėtos. O jos turėjo didesnius, geresnius objektyvus. Tad nestovim vietoj
conjurer 2020-07-01 09:37
Norėjau pabrėžti kad dabar visa flagmanų rinka laikosi dėl minimalių fotografavimo patobulinimų. Tu sumoki kas metus tiek, kiek kainuoja veidrodinis fotoaparatas, kad gautum šiek tiek geresnę nuotraukų kokybę telefone.
HardAxe 2020-07-01 10:26
Nesutikčiau. Rinka laikosi tik todėl, kad sudėjo nekeičiamas baterijas, kurios neturi garantijos ir nustimpa per kelis metus. Arba šiaip prasideda stabilumo/laginimo problemos. Reikėtų gerai paimti už kiaurinių gamintojus, kad pradėtų gaminti įrenginius veikiančius bent 5 metus, kaip kokie kompai. Dabar visa telefonų rinka tai UAB teršuva.
conjurer 2020-07-01 11:03
Jos nėra nekeičiamos. Tiesiog keitimo procesas yra sudėtingesnis, ir neprieinamas eiliniam Petrui. O dėl teršimo, tai nemaža dalis žmonių keičia savo gerai veikiančius telefonus į naujus. Ir dar gamintojai tai skatina, su lėtinančiais atnaujinimais. Vienintelės inovacijos yra fotografavimo srityje. Be to yra ir aplinkinių spaudimas - nemažai kas juokiasi iš mano Z5, siūlo pirkt naują.