Į plaukiojantį „Tesla Cybertruck“ sureagavo pats E. Muskas: „Manau, mes galime tai padaryti“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2020-07-08 11:47
Na jei automobilis jau sandarus (na Cybertruck ar jo bazę neva planuojama naudoti kosminiams reikalams), tai padaryti plaukiojantį tikrai nebūtų sunku, propelerį kokį įmeti, ar padangas tam pritaikytas ir prašom Navigaciją jūrinę tik kokią parašyti ir įmesti į kompą.
Berserkas 2020-07-08 16:41
Aš tai laukiu Tesla su raketiniais varikliais. Šiaip joks didelis gamintojas nei raketinius variklius montuotų ant automobilio, nei tokio dizaino cybertrucką išleistų ar plaukiojanti pikapą, tačiau todėl man ir patinka Elon Musk, nes daro tai kas galbūt neapsimokėtų ar absurdiška, bet vis vien tai daro, nes nėra senas konservuotas pirdžius ir šiaip sau gali leisti tokius dalykus daryti. Kai nereikia mokėti už reklamą, gali tokiais dalykais save reklamuoti.
iPienius 2020-07-09 11:36
man tik idomu ar is viso kitas gamintojas turi priejima prie raketiniu technologiju. gal net labai noredami negaletu montuoti i savo automobilius.
sub 2020-07-09 12:14
Muskas tuo ir įdomus ir mėgstamas, nes gali ne tik pasvajot, bet ir savo svajones realizuot. Ir šiaip matosi gerą humoro jausmą turi.
immortallt 2020-07-09 14:23
Na tai dar neaišku, kas ten per raketiniai varikliai Street legal nebus, jei tie tavo varikliai bus sprogūs, ar ten skystu azotu prieš panaudojimą reikės aušinti ir pan. Kokios nors info apie juos buvo? Nes lygtais nieko nemačiau.