Lietuvių gaminami mažieji elektriniai autobusai bus eksportuojami į Europą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

jull 2020-07-20 11:23
Galima tik pagirt. Is viso, grazu ziuret ir matyt, kaip Lietuvos pramone vystosi.
HardAxe 2020-07-20 11:37
Įmonė, kuriai taikomos VMI ir SODRA mokestinės pagalbos priemonės dėl COVID-19. nepaisant to "uab Altas auto" per du mėnesius atleido 70 darbuotojų (250>180) neskamba taip gražiai...
Ar_as? 2020-07-20 13:30
1. Ar bent yra žalias supratimas, kokios tai priemonės? 9 iš 10 kartų tai būna elementarus mokesčio mokėjimo atidėjimas, kuris su rimtais sunkumais susidūrusioms įmonėms yra pleistras ant perpjautų venų. 2. Bendrovė reaguoja į rinkos pokyčius ir prisitaiko prie besikeičiančių aplinkybių - "neskamba taip gražiai..." 3. Jie turbūt turėtų didvyriškai atsisakyti paramos, kokią ją begautų ir eiti 250>0?
AAA000 2020-07-21 01:42
tai ten kaip supratau hybrida sukure, kurio nieks nepirks - nes nebus tokiems ES paramos. va cia matyt buvo strateginis imones fail. del to matyt ir skrido kruva is darbo - ne ta ideja pasigriebe pagrindiniai "vizionieriai". o dabar reikia persiorientuot. as manau turejo kurt visiskai elektrini auto. o hybrido funkcija tiesiog kaip papildomai idedama koki nors VDV generatoriu-bloka. prijungiama tiesiogiai prie elektrines autobuso sistemos, ir tik jei klientas pageidauja. sakykim kelias sedynes ismeti ir ikisi i ta erdve. va cia butu lankstus variantas. negu kazkoks sukomplektuotas neisardomai i kruva hybridas... aiskiai ne jiem cia toki sukurt ant kitu gamintoju bazes plius jei per naujo daro savo baze ant kito bazes - sertifikuot uzsiknisa vel cia irgi klaida jau pirminiam etape vadyboje... neivertina, kad jie realiai gali tik mazgus daryt ir dizaina + surinkimo pajegumai. o mazgus kaip supratau ta elinta daro. ir tai ne visus. mechanikos panasu nedaro - tik uzsakineja. vnz panasu kol metosi kazkokie vadybininkeliai kur ka pigiau interu gaut, surinkimo cecha is darbo velniop... jei atsigaus - vel matyt priims. (aisku cia tik spelioju - nelabai man cia idomu ta imone )
HardAxe 2020-07-21 10:06
kai eina kalba apie 15 vietų busiką niekas sėdynių nemėtys.