„Google“ smūgis išmaniųjų telefonų gamintojams - ne visi nauji telefonai galės naudotis „Android 11“ operacine sistema  ()

„Google“ jau pradėjo „Android 11“ beta versijos testavimą, o dabar nutekėjusi įrenginio konfigūravimo vadovo kopija atskleidė įdomią detalę. Visi būsimi įrenginiai, norintys naudoti operacinę sistemą, turi turėti daugiau nei 2 GB operatyviosios atminties. Tie įrenginiai, kuriuose yra 2 GB ar mažiau operatyviosios atminties, turi būti išleidžiami su „Android Go“ operacine sistema. Be to, telefonai su 512 MB RAM nebebus tinkami iš anksto įkelti GMS (Google Mobile Services), tai reiškia, kad jie jau pasiekė gyvavimo ciklo pabaigą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tikimasi, kad pakeitimai prasidės nuo 2020 m. ketvirtojo ketvirčio, ​​kai „Android 11“ jau bus viešai skelbiama, o atnaujinimus pradės platinti originalios įrangos gamintojai (OEM). Telefonams su 2 GB RAM, kurie buvo išleisti su ankstesnėmis „Android“ versijomis, šis reikalavimas netaikomas. Jei jie gaus atnaujinimų, jie liks esamoje „Android“ atšakoje, kad būtų išvengta painiavos.

Paprastai, „Android Go“ yra suplanuota „Google“ atvirojo kodo operacinės sistemos versija, kurios pagrindinės programos yra mažiau apkrautos ir turi mažiau funkcijų, tačiau išlaiko pagrindinį funkcionalumą. Akivaizdu, kad šiuo pakeitimu siekiama įsitikinti, kad telefonai, išleidžiami su kukliomis specifikacijomis, užuot teikę prastą patirtį, gaus tinkamą, lengvesnę operacinės sistemos versiją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
Autoriai: Mindaugas Klumbis
(37)
(6)
(31)

Komentarai ()