„Porsche Taycan“ savininkai išgirdo nemalonią staigmeną - teks vykti į techninių aptarnavimų centrus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

conjurer 2020-08-19 20:52
Negi jie UDP protokolą naudoja duomenų persiuntimui? Nes kitaip čia visiškai absurdiškas teiginys.
sigun 2020-08-19 23:45
Labiau tikėtina, kad pagal geriausias europietiškas tradicijas kūrė bent 5 metus, naudodami jau tuo metu "laiko patikrintus", t.y. dar senesnius procesorius su tų laikų atminties kiekiais ir neužtenka vietos viskam parsisiųsti ir pasidėti vienu kartu, todėl tenka atnaujinti dalimis. O gavus kelias dalis, jas atnaujinus ir nutrūkus ryšiui auto gali nebebendrauti su neatnaujintų versijų moduliais, t.y. pačiu blogiausiu atveju auto pavirsta į brangią "plytą". Bet pritariu, kad tokį pasiteisinimą girdėti iš tokio lygio kompanijos yra keistoka. Kita vertus kuo toliau tuo dažniau tenka prisiminti "vokiska kokibe" (sarkazmas).
daynewss 2020-08-20 10:07
"„Porsche“ aiškina, kad atnaujinimas ir pati operacinė sistema yra gana sudėtingi ir pasikliauti žmonių „Wi-Fi“ taškais būtų tiesiog nepamatuota rizika." - melagis melavo, su poršu važiavo... Patys moliai, o kaltina žmonių WiFi "taškus".
HardAxe 2020-08-20 11:08
esme, kad VAG (ir kiti) kuria automobilius su kompiuteriniais blokais, kurie automatizuoja kazkokias uzduotis, o tesla yra kompiuteris su prisuktais ratais. ID.x turi sansa tai pakeisti, bet kitos platformos ir lieka kebulu su n "kompu" (mikrokontroleriu) valandciu sistemu darba.