Paviešintos būsimojo „Xiaomi“ flagmano „Mi 10T Pro“ specifikacijos ir kameros dizainas  ()

Praėjusiais metais Kinijos technologijų gamintoja „Xiaomi“ nusprendė nebetęsti „Poco“ serijos ir imėsi naujos flagmanų serijos – „Redmi K20“ ir „Redmi K20 Pro“.„Redmi K20“ seriją buvo galima įsigyti tik Kinijoje ir Indijoje, likęs pasaulis gavo tuos pačius prietaisus, bet „Mi 9T“ ir „Mi 9T Pro“ pavadinimais. „Mi 10T“ šeimos pasirodymo dar šiemet niekas nesitikėjo. Pasak informacijos nutekintojo Abhishek Yadav, „Mi 10T“, „Mi 10T Pro“ ir mažiau galingas „Mi 10T Lite“ pasirodys jau visai netrukus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Abhishek Yadav pasidalino ne tik būsimo flagmano dizainu, bet ir specifikacijomis. „Xiaomi Mi 10T Pro“ puikuosis LCD ekranu su 144Hz atsinaujinimo dažniu. Didelis ekrano atsinaujinimo dažnis tampa privalomu visuose flagmanuose. Koks ekranas bus montuojamas šiame telefone dar nežinoma, tačiau tai nebus OLED, tad ir pirštų antspaudų skaitytuvas bus montuojamas ne ekrane, o korpuso šone.

Naujiena turės keturias galines kameras, kurių pagrindinė bus 108MP raiškos. Pastarasis jutiklis užims gana didelę korpuso dalį. Kiti trys sensoriai kartu su LED blykste bus montuojami po pagrindiniu jutikliu.

 

„Mi 10 Pro“ galės pasigirti 5000 mAh talpos baterija, tačiau nesame tikri dėl jos įkrovimo galimybių. Verta paminėti, kad ši baterija pranoksta tą, kuri montuojama „Mi 10 5G“ ir „Mi 10 Ultra“ modeliuose.

 

 

Deja, neužsimenama apie procesorių, tačiau žinoma, kad tai bus dar vienas telefonas, palaikantis 5G technologiją. Galimi variantai – „Snapdragon 865“ ir „Snapdragon 865+“. Tačiau nereikėtų atmesti kaip galimo varianto ir netrukus pasirodysiančio „Snapdragon 860“.

 

Taigi, panašu, kad „Mi 10T Pro“ bus originalus išmanusis telefonas, o ne dar vienas „Xiaomi“ atnaujinimas. Tačiau dar negalime to pasakyti apie kitus serijos išamaniuosius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(21)
(4)
(17)

Komentarai ()

Susijusios žymos: