„Xiaomi“ užpatentavo tiesiog įspūdingą telefoną – neįtikėtina kamera ir unikalus ekranas  ()

Praėjusiais metais „Xiaomi“ pademonstravo „Mi Mix Alpha“ su berėmiu ekranu. Nors šis telefonas vis dar neparduodamas, kompanija pateikė panašaus telefono dizaino patentą Kinijos nacionalinės intelektinės nuosavybės administracijai (CNIPA).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Minėtą patentą „Xiaomi“ pateikė dar šių metų sausio 19 d. tačiau dokumentai ir vaizdai buvo paskelbti tik liepos 10 d. Juos aptiko ne kas kitas, o „LetsGoDigital“ patentų ekspertai.

Remiantis patentu, šis išmanusis telefonas turės visą priekinį korpusą užimantį ekraną, o viršutinėje nugarėlės dalyje bus įmontuota net 108 MP raiškos kamera su priartinimo objektyvu. Kompanija ją vadina „AI Super Camera“.

Tam pačiam įrenginiui yra skirti du dizaino variantai. Vienas juodos spalvos, o kitas su permatomu korpusu (ar imitacija), kaip antai „Mi 8“ ir „Mi 9 Explorer Edition“ modeliuose.

Viršutinėje korpuso dalyje yra maitinimo mygtukas ir antrasis mikrofonas, o apačioje – garsiakalbis, pagrindinis mikrofonas ir C tipo USB jungtis.

Iš patente pateiktos informacijos tampa aišku, kad tai 5G ryšio technologiją palaikantis telefonas, tačiau dokumente neminimas naudojamas mikroschemų rinkinys.

Šiaip ar taip, nėra žinoma, ar šis išmanusis telefonas kada nors išvys dienos šviesą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(21)
(15)
(6)

Komentarai ()

Susijusios žymos: