„Ford“ meta iššūkį „Tesla“: pristato elektrinį pikapą „Ford F-150“, skirtą „tikram darbui - priešingai nei Cybertruck“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AAA000 2020-10-05 02:08
va cia jau beveik man tiktu tikrai geresnis auto uz kazkokias teslas. pagaliau ides normaliai rozetes bent kazkuris gamintojas. na ir dar furgono-vienaturio tipo kebula uzdetu. ir fotovolto sistema ant stogo. butu jau pats tas elektrinis auto. pikapai biski ne tai ko reik LT salygom... man pvz juokingai atrodo pikape, kai kisa lentas i pikapa, tai atsidaro ta "staliuka" (atseit privalumas) - kai jas galima ant stogo sudet furgono tipo kebule ir zenkliai ilgesnes. arba pasistacius raga net ir tam paciam pikape. daug patogiau. atvaziaves tada gali iskart dirbt. o kaip reklamina - atseit labai "darbine" masina - negaletum neiskroves lentu... nu bet jau geriau suprojektavo - pazanga dziugina pikapo privalumas tik kad gali ikraut su kranu krovini ar ipilt koki zvyra. greiciau susisuki. nes prieini ir is sonu ir is virsaus. bet tam yra priekabos.
HardAxe 2020-10-05 10:10
Kaži kiek privalumų pikapo lyginant su autobusiuku. Na atrodo kietai, filmai išreklamavę, pravažumas geresnis. Bet praktiškumo kiek?
Marius.brn 2020-10-05 17:18
Pickup ir van yra du skirtingi dalykai ir vien dėl vagysčių van yra geriau. Pickup beabejo geriau vilkti ir offroad. Tai žiūrint ką dirbi, tam to ir reikia.
AAA000 2020-10-05 21:06
brangiausia dalis - platforma, is esmes ta pati. kebulo dezes forma gal ir 5% nesudaro kainoje. o vartotojui su ribotais pinigais tai is esmes 100% pirks ar nepirks... nueis i kita gamintoja. pas vw ar toyota koki. ir cia tu laikai, kad jie kaip firma stengiasi del vartotoju? kai juk realiai nesunku padaryt. butent ivaizdzio pirsimas ir uzknisa. ypac kai supranti - tu dar ir apmoki tas durnas reklamas, jei nusiperki... skaiciuot turetu ne kiek pardave konkreciai pikapu, o kiek pardave tos platformos auto. visose modeliu gamose. ta isvis gal tik vw ir kokie bmw normaliai tedaro. del to jie ir pasauliniai segmentu lyderiai. tik pas bmw mane uzknisa jie i pelninguma isikande... parazitai...