Ar atspėsit, kuris elektrinis pikapas pasirodys pirmiausia? Lažybų bendrovės jau pateikia favoritus  (1)

Ar pastebėjote, kiek daug žmonių dabar aktyviai domisi automobilių rinka? Ne tik naujais automobiliais, bet ir pačia rinka - kaip sekasi „Tesla“, „Volkswagen“, „Polestar“ ir kitoms kompanijoms. Taip yra dėl to, kad gyvename permainų laiku, kai šis verslas yra pilnas judesio. Ir lažybų bendrovės norėtų tuo pasinaudoti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Tesla“ kažkaip pavertė elektromobilius šauniais. Kadaise tai buvo tik nuobodžios eko-mašinos, o dabar - geidžiamos prabangos prekės. Ir tikros kasdienės transporto priemonės. Prie to prisidėjo ir kiti faktoriai - gerėjančios technologijos ir net Europos Sąjungos reikalavimai automobilių gamintojams. Ir daug kompanijų nori savo pyrago dalies. Ar galite suskaičiuoti, kiek elektrinių pikapų laukiame?

Lažybų puslapis „MyBookie“ nusprendė pasinaudoti šia situacija ir siūlo lažintis - kuris iš pažadėtų pikapų gatvę pasieks pirmasis? Pasirinkimų ne tiek jau mažai.

„Tesla Cybertruck“ ir „Rivian R1T“ yra tikriausiai plačiausiai žinomi elektriniai pikapai. Tačiau pikapų rinkos senbuviai irgi nori pasiūlyti savo modelį - laukiame ir „Ford F-150 Electric“, ir „GMC Hummer EV“ pikapų. O ar prisimenate šį gražuolį?

 

„Bollinger B2“ - kietas, kampuotas ir labai brangus pikapas žada pritrenkti savo agrariniu praktiškumu. Įlenkėte sparną? Atsukite kelis varžtus ir susimontuokite naują, koks skirtumas.

„Lordstown Endurance“ bus kitas didelis pikapas, nebijantis bekelės. O štai „Nikola Badger“ tikriausiai yra pats keisčiausias, nes energiją sau gamins pats - šis pikapas kvėpuos vandeniliu.

Bet sugrįžkime prie lažybų - kaip jums atrodo, kurio iš šių pikapų sulauksime greičiausiai? Pagal „MyBookie“ duomenis, didžiausia tikimybė, kad pirmasis darbo imsis „Rivian R1T“ (+150), o iškart paskui jį išvažiuos ir „Tesla Cybertruck“ (+200). Kitų pikapų pergalės šiose lenktynėse tikimybė yra gerokai mažesnė (žemėjančia tvarka):

  • „Lordstown Endurance“ +300
  • „Ford F-150 Electric“ +350
  • „GMC Hummer EV“ +450
  • „Bollinger B2“ +500
  • „Nikola Badger“ +1000

 

Iš tikrųjų, pagal gamintojų pažadus, tikėtina, kad tokia rikiuotė ir bus išlaikyta. Bet startuolių pažadais tikėti sunkiausia. Ir „Nikola Badger“ vieta nestebina - nors buvo žadama darbo imtis dar šį rudenį, „Nikola“ susiduria su rimtais sunkumais, o ir pandemija tikrai nepadeda.

Pandemija, beje, yra dar viena priežastis, kodėl žmonės ryžtasi tokioms lažyboms - COVID-19 stipriai apkarpė sporto renginių gausą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(3)
(4)

Komentarai (1)