„Xiaomi“ ruošia staigmeną: „Mi 11“ bus pirmasis kinų telefonas su tokiu lustu  (2)

„Samsung Galaxy S21“ bus pirmasis išmanusis telefonas, dirbantis su „Snapdragon 875“ procesoriumi. Dabar aiškėja, kad „Xiaomi Mi 11“ bus pirmasis kinų išmanusis telefonas, turintis šį lustą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šia informacija pasidalino viešai neatskleistas asmuo, kurio informacijos nutekėjimai jau buvo daug kartų patvirtinti.

Įdomu tai, kad po išleidimo „Mi 11“ tam tikrą laiką taps išskirtiniu „Snapdragon 875“ modeliu. Atsižvelgiant į ilgalaikius glaudžius „Xiaomi“ ryšius su „Qualcomm“, tuo lengva patikėti. Tačiau kiek laiko truks šis išskirtinumo laikotarpis, yra didelis klausimas.

 

„Snapdragon 875“ premjera įvyks pačioje gruodžio pradžioje, tad gali būti, kad „Mi 11“ bus paskelbtas kartu su šia platforma. Prekyba telefonu bus pradėta sausio pabaigoje arba vasario pradžioje.

5 nm architektūra pasižymintis „Snapdragon 875“ lustas turės 8 branduolius, iš kurių vienas „Cortex-X1“,  trys „Cortex-A78“ ir keturi „Cortex-A55“ branduoliai.

 

Naujai suprojektuota „X1“ šerdis turi 30 % ir 23 % didesnį energijos vartojimo efektyvumą nei atitinkamai „A77“ ir „A78“. Jo mašininio mokymosi galimybės taip pat yra aukštesnės nei „A78“.

„Samsung“ jau pradėjo masinę „Snapdragon 875“ gamybą. Beje, „Apple A14“ ir „Huawei Kirin 9000“ naudos tą pačią TSMC 5nm architektūrą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(19)
(4)
(15)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: