„Tesla“ nebėra Vakarų Europos karalienė - ją lenkia jau du elektromobilių gamintojai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2020-11-05 18:18
Straipsnis tai minčių kratinys. Pirmiausia, kiek gamyklų Tesla turi Europoje? Viena berods, ir tai ten nežinau ar gamykla gali vadinti. Vokietijoje statoma rimta gamykla. Tai kai ją pastatys, tada ir galima lyginti vakarų Europoje pardavimus. O jei paimtume JAV rinką, tai kokie ten VW pardavimai?
vk_ 2020-11-06 13:29
Nesupratau, komentare aiškini, kad Tesla atsilieka elektromobilių gamyklomis ir vėliau pasivis? Mano supratimu atvirkščiai - tai kiti gamintojai naikina turėtą atsilikimą bei pradeda naudoti turimus pranašumus. Ir todėl gal su pasvyravimais, bet bendra elektromobilių rinkos Teslos dalis toliau mažės.
HardAxe 2020-11-06 14:19
Tesla atsilieka gamyklomis apskritai, o kiti atsilieka elektromobilių gaminimo apimtimis. Kol tesla gali parduoti daugiau nei pagaminti, jiem rizikos kaip ir nėra. O tie skaičiukai čia jau ekonomistų reikalas.
Marius.brn 2020-11-06 23:01
Vargiai tesla kada turės pozicijas net jei turės gamykla. Viena tai kad tesla pirmavo, tai tik todėl kad nebuvo iš ko rinktis. Dabar kai VAG grupė prades daryti rimta spaudimą kaip konkurentas, tai Europoje veiks elementarus savo produkcijos palaikymas. Visos pagrindinės europietiskos markes jau turi gerus pasiūlymus, ko neturėjo dar pries 3 metus. Kainos prasme tesla neturi ko pasiūlyti, kokybės/luxury irgi. Lieka tik technologiškai apzaveti klientai, kurie tikrai neatsisakys teslos ir sitam sektoriuje dar stiprių konkurentų europos gamintojai nelabai gali pasiūlyti. Nebent polestar 2. Bet kad nelabai europietiškas...
Manobataibuvo2 2020-11-07 02:54
Apsipirks greit tie, kas turi galimybes pasikrauti savo garaže ir baigsis ta euforija. Tie , kas gyvena centruose galimybių pakrauti svo auto nelabai turi ir greitu metu neturės.