„Huawei“ pristatė naują telefoną: panašumas į „iPhone 12“ tiesiog bado akis, bet kaina - itin patraukli (Video)  ()

Dar balandžio mėnesį „Huawei“ pristatė „Nova 7 SE“, o po daugiau nei šešių mėnesių bendrovė paskelbė ir jo įpėdinį, pavadintą „Nova 8 SE“. Ar jums neatrodo jis panašus į „iPhone 12“?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ką tik pristatytas „Nova 8 SE“ yra tik 7,46 mm storio, sveria 178 gramus, o dizainas iš esmės primena „iPhone 12“ su plokščiais rėmais ir iškilia kameros modulio salele telefono nugarėlėje.

Telefone montuojama 64MP pagrindinė kamera, 8MP itin plataus kampo ir du 2MP makro bei gylio sensoriai.

„Nova 8 SE“ turi 6,53 colių įstrižainės FHD OLED ekraną. Vandens lašo formos išpjovoje įmontuota 16MP asmenukių kamera. Ekrane slepiasi pirštų atspaudų skaitytuvas, skirtas biometrinei tapatybei patvirtinti, ir palaiko HDR10.

 

„Nova 8 SE“ darbuojasi su „Dimensity 720“ lustų rinkinu, tačiau geresnė jo versija veikia su „Dimensity 800U“. Abiejuose variantuose yra 8 GB RAM, 128 GB vidinės atminties ir „Android 10“ pagrindu veikianti „EMUI 10.1“.

Telefone montuojama 3800 mAh baterija, palaikanti 66 W greitąjį įkrovimą. Kiti svarbiausi „Huawei Nova 8 SE“ akcentai yra USB-C prievadas, 3,5 mm ausinių lizdas, „Bluetooth 5.1“, dvigubos SIM kortelės palaikymas ir dviejų juostų „Wi-Fi“.

Tiek su „Dimensity 720“, tiek  su „Dimensity 800U“ montuojami modeliai palaiko 5G tinklus, tačiau „High Edition“ siūlo 5G ryšį abiejose SIM kortelėse, o „Standard Edition“ – tik pirminėje SIM.

 

„Huawei Nova 8 SE“ siūlomas 4 spalvų ir bus parduodamas Kinijoje nuo lapkričio 11 d. Standartinės versijos kaina yra 330 EUR, o „High Edition“ modelis bus siūlomas už 345 EUR.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(17)
(-9)

Komentarai ()