„Huawei“ pašėlo: pristatė išmanųjį už 2295 eurus – nano keraminis korpusas ir 5 sensorių kamera (Video)  (2)

„Huawei“ bendradarbiaudama su „Porsche Design“ išleido specialų „Mate 40“ leidimą. „Porsche Design Huawei Mate 40 RS“ dalijasi kai kuriomis specifikacijomis su „Mate 40 Pro“ serija, tačiau turi ir skirtumų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Porsche Design Huawei Mate 40 RS“ turi labai tvirtą nano keraminę nugarėlę, kuri, pasak „Huawei“, yra „deimantiško blizgesio ir yra tvirta kaip safyras“.

Išskirtinė dizaino dalis yra aštuonkampis kameros korpusas, ir visiškai nenustebsime, jei artimiausiu metu pamatysime, kad kiti gamintojai kopijuoja dizainą.

Išmanusis telefonas turi 6,76 colių OLED ekraną su 90Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutiniame kairiajame ekrano kampe įtaisyta 13MP asmenukių kamera su 3D gylio sensoriumi.

 

Išmaniojo darbą užtikrina „Kirin 9000“ procesorius su 12 GB operatyviąja ir 512 GB vidine atmintimi.

Galinę kamerą sudaro 50 MP pagrindinis jutiklis, 12 MP 3x priartinimui skirtas jutiklis, 8 MP periskopinis jutiklis, artinantis net 10 kartų, 20 MP itin plataus kampo „Cine“ sensorius ir 3D TOF gylio jutiklis.

Telefone montuojama 4400 mAh talpos baterija, palaikanti 66 W laidinį „Huawei SuperCharge“ ir 50 W belaidį „Huawei SuperCharge“ įkrovimą.

„Porsche Design Huawei Mate 40 RS“ turi stereofoninius garsiakalbius, „Bluetooth 5.2“, NFC, „Wi-Fi 6“ ir USB 3.1 C tipo jungtį.

 

Telefone veikia „EMUI 11“ vartotojo sąsaja, paremta Android 10 OS.

„Porsche Design Huawei Mate 40 RS“ kaina – 2295 eurai. Tai tikrai brangu, todėl gamintojui reikės įtikinti pirkėjus pasirinkti šį išmanųjį, o ne kitus telefonus, tokius kaip sulankstomas „Galaxy Z Fold 2“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(24)
(7)
(17)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: