Tereikia vos vieno žingsnio, kad „Huawei” atsisakytų telefonų verslo: štai ką skelbia garsus analitikas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

tomas_vaitkevicius 2020-09-17 09:20
Pasisiūlykite Harmony OS meniu ir AppGalerry aprašus išversti į užsienio kalbas, o kol paleis kitus lustus juk galėsime pora metų ir be flagship'ų pagyventi? Ai, ir dar nusiųskite vaikams saldainių į fabrikus.
HardAxe 2020-09-17 09:56
Man lyg ir patinka, kad kažkas stabdo augančią pasaulio jėgą, kuri gali sugadinti gerbūvio balansą Europoj. Bet wtf, JAV tikrai perdaug kišasi kas kam ir ką gali pardavinėti kitam pasaulio krašte.
VirtualGadget 2020-09-17 16:11
Kinija tikriausiai gali pati gamintis tuos procesorių lustus.
HardAxe 2020-09-17 17:08
Nelabai. Beveik viskas, kas pagaminta kinijoje yra paremta legaliai ar nelabai perimtomis kitų šalių technologijomis. Jie gali nukopijuoti telefono surinkimo liniją, bet nesukurs telefono nuo nulio. Ir tai galioja tiek pigiem niekučiam, tiek karinei technikai. Tiesa paskutiniu metu po truputį vis labiau sukonstruoja savo gaminius iš esamų detalių. Todėl širdy nejaučiu užuojautos Kinijai dėl JAV pradėto technologijų karo, nors JAV ir neatrodo teisi kai kuriais atvejais, bet Kinai jau prisivogę užtektinai. O jei bandys daryti savo procesorių, ir pavyks. Geriausiu atveju gausis vidutinės klasės įrenginys. Dargi su OS nepalaikančia tarptautinių appsų. Kam tokio reikės? Greičiau jau atsiras koks noname gamintojas, gaminantis telefonus, kuriame realiai matysim visą Hua įdirbį.