„Xiaomi“ išleidžia 55 colių „Mi QLED“ televizorių su kvantinių taškų matrica - kainos ir galimybių santykis nustebins (Video)  ()

Kinijos kompanija „Xiaomi“ paskelbė apie naują televizorių „Mi QLED TV“ su kvantinių taškų matrica. Įrenginys veikia valdomas „Android 10“ operacinės sistemos su firmine „PatchWall“ vartotojo sąsaja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Televizorius gavo 55 colių 4K ekraną su 3840 × 2160 pikselių skiriamąja geba. Pranešime minima 100% NTSC spalvų erdvės ir apie 95% DCI-P3 aprėptis.

Rėmas pagaminta iš aliuminio. Ekranas užima 96% priekinio paviršiaus ploto, o žiūrėjimo kampas siekia 178 laipsnius. Įdiegtas „Dolby Vision“ ir „HDR 10+“ palaikymas.

Naujajame gaminyje naudojamas keturių branduolių „MediaTek MT9611“ procesorius su „Mali G52 MP2“ grafikos greitintuvu. RAM yra 2 GB, o „flash“ atminties talpa siekia 32 GB.

 

Televizoriaus arsenale yra „Wi-Fi 802.11ac“ (2,4 / 5 GHz) ir „Bluetooth 5.0“ belaidžių ryšių adapteriai, trys HDMI 2.1 prievadai, dvi USB jungtys, S/PDIF sąsaja ir Ethernet tinklo prievadas.

Įranga apima „Dolby Audio / DTS-HD“ garso sistemą su šešiais garsiakalbiais (keturiais viso diapazono ir dviem aukšto dažnio), kurių bendra galia siekia 30 vatų. Pakuotėje yra „Mi Voice“ nuotolinio valdymo pultas su valdymu balsu.

 

55 colių „Mi QLED“ televizorių bus galima įsigyti už rekomenduojamą 750 USD kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(22)
(9)
(13)

Komentarai ()

Susijusios žymos: