Mūsų laukia staigmena? „Redmi“ išleis pigiausią telefoną su galingiausiu „Snapdragon 888“ lustu

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Berserkas 2021-01-04 13:53
Xiaomi Mi 11 galvojau nusipirkti, aišku palaikus kai kinuose sumažės ~620eur iki rekomenduojamų 500 eurų ir aišku kinietiška versija, bet dabar įdomu pamatyti koks bus Redmi serijos telefonas su SD888, bet tikiuosi, kad išlaikys 108MP kamera ir turės decent ekraną su 6.81 colio ekranu, na arba bus rebranded Mi 11 už pigiau, kas būtų dar geriau. Prieš tai nemėgau, kad tiesiog tą patį išleisdavo, bet kai pamatai, kad dar pigiau tas pats ir pasiūlo tą patį tai net sunku į kažką kitką pažvelgti. Be to veganiška ekologiška oda domina, nes niekada įdėkliukų nenešioju tai didesnė apsauga ir maloniau laikyti, ir dar ekranas turi naują geresne apsauga. Jeigu Redmi pasiūlys tik lustą gera su atmintimi ir daugiau nieko, tuomet greičiausiai ir nepažiūrėsiu kaip į vieną iš variantų.
CiukCia 2021-01-04 15:59
Tik jau nesigundykit dukterinem xiaomi kompanijom gaminama produkcija. Viskas kas kokybiskai pagaminta. Ji pati pasijima po savo vardu. O kas lieka eina po redmi ir kitais vardais. Pigiausias plastikas. Tragiska surinkimo kokybe. Elektronikos komponentai kurie nepraina kokybes patikrinimo pas ta pacia xiaomi iseina i redmi. Kad tik nieko ismesti nereiketu. Uz tapacia kaina is maziau europoje zinomu gamintoju galima isigyti daug geresnes kokybes telefonu. Asmeniskai pusantru metu naudoju umidigi telefona. O redmi guli stalciuje.
netelavivomakabi 2021-01-05 04:21
Nesamones. Is asmenines patirties, drasiai galiu teigti, redmi ~200e telefonai - super produktas. Surinkimo, rysio, spartos kokybe. Rask adekvatu konkurenta, redmi kainu sagmente. redmi ultrabookai, redmi note 8 pro,..
qrad 2021-01-05 14:29
Iš asmeninės patirties, kokius dar telefonų modelius esi turėjęs?