Kulkų serija ir tik per plauką nuo mirties: „Tesla Model 3“ nufilmavo į automobilį šaudantį pamišėlį - štai dėl ko tokios sistemos yra labai geros (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

HardAxe 2021-01-29 14:35
kaži kiek tai legalu europoj?
AJ 2021-01-29 14:58
Reklamavo, kad Tesla nepersaunamas, tai dabar atsirado Vandalu tai isbandyti...
bahuriux 2021-01-29 15:16
Šaudyti į žmones kaip per GTA5? Juokauju, man atrodo olandijoj nelegalu filmuoti, gal dar kurnors, Lietuvoj legalu. Kaikur filmuoti legalu bet viešinti mašinų nr ir tt nelegalu, kiekviena šalis savaip interpretuoja. Realiai reikėtu kad visi turėtu kameras, ar bent kas antroj mašinoj kad būtu, tai padėtu sumažinti dalbajobų kiekį keliuose ir nebaudžiamumą. Beto būtu daugiau tūbėj vaizdelių su dalbajobais už vairo.
HardAxe 2021-01-29 17:19
Pas mane Švedijoj negalima filmuoti viešos erdvės. T.y. su registratorium važiuoti lyg ir gali, bet negali palikti kameros filmuoti per langą 24/7.
Shinigami 2021-01-29 18:31
Kiekvienoje šalyje skirtingi įstatimai. Aš manau, kad vaizdo registratorius automobilyje turėtu būti privalomas. Taip pat nematau jokių pažeidimų nufilmuotos medžiagos viešinime, ypač jau užfiksuotas KET pažeidimas. Manau, kad privatumu dabar smarkiai perlaužta lazda. Jei nufilmuotos medžiagos viešinimas pažeidžia asmens privatumą, tai įvairios slaptos kameros (kur filmuoja pokštus) taip pat turi būti nelegalus. Žurnalistu nufilmuota medžiaga taip pat turėtu būti nelegali jei filmuojami kiti asmenys nesusiję su reportažu? Kaip pav. avarijos vietoje filmuojamos pravažiuojančios mašinos.
Benediktas 2021-01-29 23:01
Is vienos puses, jei viešoj erdvėj viskas vyko, tai ir taip buvo reiškiasi vieša, nieko konfidencialaus nebuvo, video - bus tik pakartojimas viešos informacijos dar ir dar kartą. Is kitos puses - tai daro poveikį, nes video leidžia tavo tapatybe pamatyti tiksliau ir didesniam žmonių skaičiui, tarp kuriu gali atsirasti, kurie gali tureti ivairiu tikslu tavo atzvilgiu.
lizunas 2021-01-30 12:01
Austrijoje draudžiami registratoriai, 10000€ bauda kiek pamenu. Vokietijoje leidžiami, bet po įvykio jie nėra legalus įrodymas, nepriima teismai jo...
azotas 2021-01-31 16:36
Tai jeigu nuzudau ka nors austrijoi ir vienintelis irodimas yra vaizdo registratoriaus irasas busiu neikalintas ?
Shinigami 2021-01-31 18:07
Bus blogiau. Video 4:03 Policininkas sustabdė vairuotoją ir jam išrašė bauda už KET pažeidimą kurio jis nepadarė. Jei ne vaizdo registratorius butu reikėję mokėti baudą ir dar baudos taškų butu gavęs. Kokiam policininkui nepatiksi ir jis prie tavo namų tavęs lauks ir baudas už KET pažeidimus tau išrašinės ir nesvarbu kad tavo vaizdo registratoriuje matosi kad tu nepadarei jokio pažeidimo, nes registratoriumi užfiksuotas vaizdas nėra įrodimas.
Shinigami 2021-01-31 18:21
Jei ne vaizdo registratorius ar jo nepriimtu teismas, kaip išspręsti šita situacija? https://www.youtube.com/watch?v=cRA-zSvp2jw Iš vaizdo įrašo atrodo, kad net pats policininkas galėjo būti dalis apgaulės, kai jis taip bendrauja.
bahuriux 2021-01-31 20:25
Kai pamačiau tuos vaizdelius dabar susimasčiau, kad galėjau būti nubaustas, ar apkaltintas trukdymu vykdyti pareigūnams savo pareigas. Nes per tą karantino psichozės piką, kai tikrino ar turiu teisę įvažiuoti į miestą, prie to pačio mandagiai policininkų paprašiau, kad nepaliktu draudžiamų ir greitį ribojančių ženklų tokių kaip "customs" ir 20 ant magistralinio kelio pirmos juostos atsuktų taip lyg jie būtu galiojantys tuo metu, kai jie patys ten net nebudi ir nestabdo. O ant galo išdrasėjes dar "pagrasinau", kad sekantį kartą sustosiu palei tuos ženklus ir skambinsiu 112 išsiaiškinti. Tas padėjo daugiau nemačiau beprasmiškai paliktų, pusiau galiojančių, pusiau negaliojančių ženklų. Amerikoj turbūt mane už tokius bajerius būtu nušove policininkai ir apkaltine kad aš į juos kėsinausi ginklu, naudojau fizinį bei psichologinį smurtą prieš juos, dar narkotikų paketą būtu pakiše, pas mus lietuvoj kurkas mandagesni ir supratingesni, bent niekada neteko susidurti su ūmaus būdo policininkiais.