Geriausias dalykas apie paslaptingą elektrinį sedaną „Volkswagen Project Trinity“ gali būti jo kaina  ()

„Volkswagen“ ruošia ypatingą elektrinį sedaną, kuris dabar vadinamas „Project Trinity“. Tai bus ypatingas automobilis ne tik savo technologijomis, bet ir gamybos būdais. Tik kiek jis kainuos?


Visi šio ciklo įrašai

  • 2021-03-08 Geriausias dalykas apie paslaptingą elektrinį sedaną „Volkswagen Project Trinity“ gali būti jo kaina  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai - „Project Trinity“ yra naujas „Volkswagen“ projektas, kurio pabaigoje išvysime elektrinį sedaną, kuris kažkaip turėtų mus nustebinti savo technologijomis, architektūra ir net gamybos būdais. „Volkswagen“ atskleidė, kad „Project Trinity“ gamyba prasidės tik 2026 metais - iki tol automobilis dar bus kuriamas ir tobulinamas.

„Project Trinity“ - tai išmanios tiekimo grandinės, protingos gamybos ir naujos kartos programinės įrangos trejybė. Tačiau jau ne vienas automobilių apžvalgininkas pastebėjo, kad skaičius 3 į šio projekto pavadinimą gali būti įsivėlęs ir ne tik dėl to - jis gali nurodyti ir taikinį. Šiuo metu „Volkswagen“ negamina konkurentų „Tesla Model 3“. Joks „Volkswagen“ grupės automobilis nėra artimas populiariausiam „Tesla“ modeliui. Galbūt tai - sąmoningas sprendimas, o galbūt - tik delsimas prieš „Project Trinity“ tapimą kūnu.

 

„Tesla Model 3“ yra neįtikėtinai populiarus elektromobilis. Pernai „Model 3“ pardavimais (87,6 tūkst.) Europoje neprilygo „Renault Zoe“ (99,6 tūkst), bet tai - skirtingų kategorijų mašinos. „Volkswagen“ tikrai norėtų to pyrago gabalėlio ir „Project Trinity“ galbūt taps ginklu konkuruojant su „Model 3“. Tačiau „Tesla“ populiarumas yra susijęs ne tik su ypatingomis technologijomis, bet ir su patrauklia kaina.

 

Europoje „Tesla Model 3“ kaina prasideda nuo maždaug 40 tūkstančių eurų. Ar „Volkswagen“ gali pasiūlyti ypatingai pažangų automobilį, kokiu turėtų būti „Project Trinity“, už tokią kainą? Vokiečių laikraštis „Welt“ praneša, kad „Project Trinity“ kainuos nuo 35 tūkstančių eurų. Tai - labai gera kaina, nors kas žino, kiek 2026 metais kainuos „Model 3“. Baterijų technologijos pinga.

Tačiau „Volkswagen“ jau yra padėjusi pamatus itin žemai „Project Trinity“ kainai. Šis automobilis neturės daugybės versijų - nedidelis skirtingų versijų skaičius supaprastins gamybą ir padės sutaupyti. Mat „Project Trinity“ pagrindas bus programinė, o ne techninė įranga. Matyt, turėsime palaukti, kad sužinotume, ar tokios „Welt“ žinios yra arti tiesos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(13)
(-9)

Komentarai ()