„Aptera“ automobilis nepaliauja stebinti: vienu įkrovimu 1600 km, prikimštas technologijų, atrodo kaip iš ateities ir dar pagamintas iš neįprastos medžiagos - išankstiniai užsakymai pranoko visų lūkesčius (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

IceBullet 2021-04-03 08:29
Turiu namie tokia kedute ant triju koju. Nelabai panaudojama, kas tik biski - griuva. Tai cia panasiai, tik 177 km/h...
conjurer 2021-04-03 12:26
Nu kodėl, kai priekyje du ratai, stabilumo būna daugiau.
punktyras 2021-04-04 07:57
Žmonės ant dviejų kojų vaikšto. Nelabai panaudojama, kas tik biškį – griūva. Dviratės transporto priemonės – visiška nesąmonė. Gerai, kad tai visai nesusiję su straipsnio tema.
AAA000 2021-04-04 09:32
man tai kelia klausima kitas dalykas. jei jis labai aerodinamiskas - tipo pliusas. tai yra ir tokia problema - kad jis tampa labai aerodinamiskai jautrus. pvz vaziuoji sau, vos ne skrendi - nes aerodinamiskas. sakykim soninis vejas pucia. dar koks nors lietus-dregme. nu ir prasilenki su fura. ir dar furistai megsta palei linija varyt nu ir susivartys sitas aerodinamikos stebuklas, su tavim viduje... isvaziavimo is grioviu sistema numatyta? nu kaip dzipai turi ten "lebiotkes" visokias ir pan... nes prireiks manau daznai... ar cia jau per daug papildomo svorio ir pakenks savybems? lektuveliai tai turi issaunama parasiuta. bet jie juk skraido po viena, o ne auto sraute. ar cia irgi, kaip koks muskas - prades noret kazkokiu nesamoniu - pakeist istatymus sitiems "tobuliems" auto ir pan... nes cia "genijai ir ateities vizionieriai" dare... nors aiskiai SUDA padare. konstravimo ir gamybos genialumas pasireiskia tik tada, kai tu igyvendini tokia technologija, kad ji pakeicia daugumos vartotoju iprocius. o ne "is virsaus" reikia nuleidinet... fanu entuziazmas gerai. bet jei nesudomins eiliniu - bus tiesiog egzotika. laisvalaikio masinele kazkokia.
punktyras 2021-04-04 19:19
Kuo objektas aerodinamiškesnis, tuo mažesnį poveikį jam daro oras.
Berserkas 2021-04-04 20:57
Neįsivaizduoju kaip toks genijus šito nežinojo...