KTK skelbia konkursą „Jaunasis elektronikos entuziastas 2021“: dalyvauti gali visi - numatytas gausus prizinis fondas  ()

Kauno technikos kolegija atšventusi savo 100 metų sukaktį, jaučiasi kaip niekad jauna, kūrybinga ir entuziastinga. Todėl sugalvojo pakviesti visus – ne tik šios kolegijos studentus ir dėstytojus, bet ir visus, kurie domisi elektronika, dalyvauti konkurse „Jaunasis elektronikos entuziastas 2021“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Konkurso tikslas – paskatinti visus šios srities entuziastus aktyviau burtis į elektronikų bendruomenę, dalintis tarpusavyje savomis idėjomis, vieniems iš kitų pasisemti patirties, padėti spręsti iškilusias šios srities problemas, aktyviau dalyvauti šios globaliai svarbios ateičiai inžinerinės šakos vystyme.
Džiaugiamės pagrindine renginio rėmėja UAB „Lemona“, įsteigusia prizus nugalėtojams, partneriu PCtech.lt su papildomais prizais, o taip pat mūsų informaciniais rėmėjais: elektronika.lt ir technologijos.lt

 

Konkurso sąlygos:

1. Elektronikos sprendimas turi būti veikiantis.

2. Įgyvendintą sprendimą nufotografuoti ar nufilmuoti bei kartu su išsamiu aprašymu paskelbti šio renginio Facebook sienoje, kur visi galės balsuoti už patikusį sprendimą.

3. Vertinami darbai pateikti iki 2021 metų birželio 7 dienos.

4. 2021 metų birželio mėnesio 10 dieną, iš surinkusių daugiausiai Facebook bendruomenės patiktukų (like’ų) ir atitikusių visus konkurso kriterijus, bus skelbiami nugalėtojai.

5. Jei leis karantino sąlygos, dalyvius pakviesime pristatyti savo projektus Kauno technikos kolegijoje ir atsiimti prizus. Esant griežtoms karantino sąlygoms, prizai bus siunčiami paštu.

 

Pagrindiniai elektronikos sprendimo vertinimo kriterijai:

  • originalumas/inovatyvumas,
  • išbaigtumas, aprašymo išsamumas,
  • pritaikymo universalumas.

Organizatorių ir rėmėjų atstovai išrinks konkurso nugalėtoją, kuris gaus didįjį PRIZĄ! Kitiems pakviestiems dalyviams taip pat numatytas gausus prizinis fondas.

Į gaminio aprašymą įdėkite Facebook nuorodą į šį renginį.

Kviečiame aktyviai dalyvauti konkurse ir dalintis savo idėjomis!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: