Naujovė degalinėse: privalės skelbti alternatyviųjų degalų palyginamąsias kainas - kam to prireikė?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kestutisz 2021-09-16 10:20
"penkios ir daugiau degalų pylimo kolonėlių" - čia kas, kad Nestei nereiktų? Kažkas iš tos pačios operos kaip dabar prekybcentriais virš 1500kv, kad kokiam Lidl netrukdytų? p.s. o šiaip tai briedas visiškas. To paties EV sąnaudos (bent kiek testuoti teko visiškai naują modelį) skiriasi beveik dvigubai važiuojant pensininko ("eko") režimu ir normaliu autostradoj, pati elektra gali būti nuo nemokamos (dar tebėra pas teslą?) iki greito krovimo už gerokai brangiau, ar dviejų tarifų. Tai lygins absoliučiai lempinius skaičius? Svarbu, kad būtų papildomi etatai. p.p.s ok, gal kita vertus ir nieko - va kaip tik dabar vienas iš momentų dėl ko brangsta kuras - brangsta ir šitas ekonacių išmislas - "biopriedai", tai jei šalia pakabins lentelę kiek kuro kainą konkrečiia užkelia būtent "ekologija" tada ok
FtBall 2021-09-16 11:12
Tie "ekologiški" produktai kartais tikrai keistai atrodo. Paprastas buitinis pavyzdys - indų ploviklis Fairy ir kažkoks ekologiškas atitikmuo. Ekologišką sudauojau gal per 2-3 mėnėsius, kai Fairy to paties kiekio užtenka 2-3 metams. Reikia 12 "ekologiškų" pakuočių pagamint ir perdirbt, vietoj vienos Fairy.
kestutisz 2021-09-16 11:25
Na taip, didesniais varikliasi pamenu, turėjau 198x kažkokį ten Mercedes, ten tikrai trasoje benzinu praktiškai nemokamai važiavo, ne ką daugiau rijo nei dabar turimas naujas karutis (dyzelis!) :) Na, bet mieste jau tikrai buvo dvigubai. Bet to jau senokai nemačiau, net seniausias ūkyje 15m senumo aeordinaminės - plytos formos kibiras ten gal skiriasi na 20%, tai elektra kiek gąsdina kai atseit sąnaudos gal 16-19kWh, o kruizinant tipiniais 149 sąnaudas matai 40kW/h ( baterija gal 53'ų) :) p.s. kad jau vistiek offtopicas - ką realiai žmonės perka jei neperka tiesiog kaip papildomo kibito važinėjimui po miestą? Realiai iš suvokiamų variantų matau tik kažkiek pavažinėtus (ir vokiečių numestus bo autobanuose nžn kiek ten kentėt gali EV) brolius dvynius Kia Niro/Hyundai Kona su 64kWh baterijomis.