Elonas Muskas teigia, kad prezidentas Bidenas yra kontroliuojamas - net pavadino jį miegančiu (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Paramotoras 2021-10-04 19:17
Nu taip. Profsajungos isisreikalauja gatantiju o ir iskilus konfliktam gelbsti advokatais. Neiseina taip lengvai darbuotojais atsikratyti. Nu ne prie sirdies muakasui prisiimti atsakomybe.
iPienius 2021-10-04 21:14
is kur istraukei, kad jei nera profsajungos, tai su zmonemis elgiasi kaip su gyvuliais? maciau vieno buvusio darbuotojo video, kaip kalbejo apie darbo salygas ir sake, jog kitiems auto gamintojams labai toli iki teslos. labiausiai ka isskyre buvo tai, kad darbuotojai nuolat siunciami tobulintis kvalifikacijos. darbo salygos normalios, vidutinis atlyginimas. nera tokiu nesamoniu, kaip amazon, kur zmogu uz verga laiko. o buves darbuotojas todel, kad dabar uzsiima savo verslu ir sake, jeigu jis zlugs, tai gris i tesla. realybe tokia, kad tesloje dirba tukstanciai issilavinusiu, kvalifikuotu zmoniu. jei su jais elgtusi kaip su gyvuliais, tai niekas nedirbtu. o ten, kur yra pagrindine gamykla ir bustine Kalifornijoje, gerus darbuotojus kitos kompanijos bando persiviliot. butent del darbuotoju trukumo suteikia geras salygas, o ne del profsajungos buvimo ar nebuvimo.
DarkNRG 2021-10-04 23:47
Kad Bidenas demokratu marionete, tai ir taip aisku.
DarkNRG 2021-10-04 23:47
Kad Bidenas demokratu marionete, tai ir taip aisku.
Paramotoras 2021-10-05 00:11
As kalbu apie garantijas ir atsakomybes prisiemima uz darbuotojus. Teslai patogu tureti ala freelancerius. Jei kas ne taip pasisuks tai ate. Patys sukites kaip norit. Mazdaug skestanciuju gelbejimas ju paciu reikalas. O tai ypac aktualu amerikoje kur socialines garantijas tik is darbdavio gali isimusti.
kukulis4 2021-10-05 09:12
Visur reikia tam tikro balanso. Negaliu advokataut uz ar prie tesla - nei ten dirbau, nei turiu pazystamu, kas dirbo. Taciau reali situacija tokia, kad US darbo rinkoje darbuotojai turi per mazai garantiju, kai tuo tarpu skandinavijos salyse - darbuotoju interesu apsauga kartais nusirita iki absurdo. Va zmonos imoneje Svedijos branch'e norejo atleist viena inzinieriu, del to, kad nuolatos underperformindavo. Procesas uztruko beveik tris metus. Dabar teisiasi, nes, mat, 45m inzinierius mano, kad jis per senas susirast nauja darba, ir reikalauja arba grazint i buvusias pareigas, arba iki pensijos moket VDU. Nezinau, ar realu sioje situacijoje darbuotojui kanors laimet, bet vient tik tas faktas, kad toks teisminis procesas vyksta - absurdas. Darbuotoju teses, be abejo, reikia ginti. Bet darbdavys, samdydamas darbuotoja, su juo nesizenija. Mano manymu, teisingas santykiu sureguliavimas turetu reiksti 'easy come easy go' o darbuotoju salygu gerinimas turetu vykti per konkurencija is abieju pusiu. Geresni darbuotojai geresnese imonese gauna gersenius atlyginimus ir geresnes darbo salygas. Utopija? Galbut.
Lipčius 2021-11-05 14:41
Šlykštu, visada turtuoliai žemino profsąjungas, JAV net teko joms susilieti su italų mafija, kad galėtų kažkiek priešintis monopolinio kapitalo spaudimui. Dabar naujas ciklas-"pažangus" kapitalistas niekina dirbančius žmones...