Naujausi RRT duomenys rodo, kurio operatoriaus 4G tinklas Lietuvoje plačiausias: vieno operatoriaus interneto sparta kone dukart didesnė nei kitų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ZeroFM 2021-12-03 14:31
Su 99% tegu operatoriai nesvaigsta nes važiuojant keliu tarp didesnio miškelio iškart 3g->>>2g
FtBall 2021-12-06 09:06
Važiuojant traukiniu Klaipėda - Vilnius atrodo, jog traukinio bėgiai tam vienam procente ne ryšio ir pastatyti. O jei rimtai kalbant, tai ne tiek svarbu, ar yra ryšis, bet koks jo stiprumas. Laikui bėgant, ryšio signalai iš bazinių stočių tik stiprėjo. Bet yra kabliukas. Prieš 30 metų telefonai 2G ryšį gaudė su išorinėm antenom. Dabar telefonų korpusuose palikti siauri plastikiniai įpjovimai ryšiui gaudyti, o likęs korpusas yra iš ryšį blokuojančio metalo. iPhone'ą pamenat - "You're holding it wrong"? Kokioje nors miško vietovėje, telefonas ryšio visiškai nebepagaus, bet normalus imtuvas su išorine antena gaudys ryšį be problemų.
conjurer 2021-12-06 15:15
Gal traukinys tiesiog viską ekranuoja? Ten gi metalo skardinė su langais.
HardAxe 2021-12-06 16:16
kad dabar telefonai stiklo gabalas. Metalas atgyvena,- perbrangus ir nedūžta. Dėl viso kito - sutinku. Padengia 99%, bet didelėj daly arba signalas per prastas realiam įrenginiui, arba piko metu vartotojų kiekis neprognozuojamai aukštas (kur optika netraukia) ir daug gyventojų. Dabar aišku viskas pasikeitę, bet senesniais laikais kai teko žaisti encounter`į tai toks jausmas, kad tas 1% yra dinaminis ir pastoviai tave seka. gal kelios GSM-R tipo antenos padėtų? https://www.wikiwand.com/en/GSM-R visgi daug žmonių geležinkeliu keliauja ir tikisi traikiuosi pasidarbuoti.