Tarp automobilių gamintojų verda aistros, kas pardavinės daugiausiai elektromobilių

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2022-01-05 11:01
Paverkit paverkit, kaip skaudu, kad Teslas perka. Suklaidinti žmonės, nieko nesupranta, už ką moka pinigus.
immortallt 2022-01-05 11:16
Taip, kokybė rūpi labiausiai, todėl BMW, kurie genda daug, o remontas brangus, taip mylimas Lietuvoje
Marius.brn 2022-01-05 11:47
Palei tavo logika nei land Rover, nei alfa Romeo neturėtu pirkti, net jei jos prastesnės už tesla, kuri kokybės prasme yra prasta masina. Bet jas perka. Kaip ir sakiau, masina perkama ne dėl to kad ją perka daug kas, ar tik dėl to kad jinai turi mažiausiai gedimų. Visi turi savo pasirinkimus. Vieniems reikia išskirtinumo, kitiems dizaino, kitiems kokybės. Bet tik tesla tardai šaukia kad geriausiai masina yra tesla ir kitų alternatyvų negali būti. Visi perka tą mašiną kuri atitinka jų poreikius labiausiai. Ir baterijos dydis ar geriausiai akseleracija nėra vieninteliai kriterijai kodėl masina perkama. Juk net pirkdamas nauja masina negali žinoti kad po pusės metų turės problemų. O dar labiau mažina šansų jei stovi gvardija tesla tardu kurie bet kokia kritika interpretuoja kaip "izoliuota situacija". Bet taip nėra, tiesiog buvo laiko klausimas kada pradės lysti yla iš maišo. Bet net tai nebus faktorius kodėl žmonės nepirks teslos. Net jei jinai nukris žemiau alfa land roverio kokybės. Būtent idėja kurią pardavinėja ar elektrine pavara bus pardavimo arkliukas. Norvegijos ir USA rinkos yra visiškai skirtingos, o ir lengvatu sistema keičia visą vaizdą Norvegijoje. Niekados tesla nebūtų iškilusi taip greit, jei ne norvegų ar Kalifornijos lengvatos EV. Buvo momentai kai norvegai sudarė dviženklius procentus tesla pardavimuose.
Benediktas 2022-01-05 11:55
Nu tai tegu perka Tesla fanbojai, kodėl čia tave taip užgauna nesuprantu. Tavęs juk niekas neverčia pirkti? Aš kaip tik irgi noriu, kad kuo grečiau, kainos, kokybės ir duomenų pardavimų santykiu kitos markės pasivytu ir palenktų Tesla. Bet neverkiu forume, kad kokia Tesla bloga ir zmones kvaili, kad perka. Tai tegu isleidzia kitos markes uz ta pacia kaina, geresniu galimybiu masina ir nepirks tos Teslos. Tada busi laimingas. O dar čia puti prieš vėja, lyg nuo tavęs priklausytų Teslos pardavimai pasaulyje.
Marius.brn 2022-01-05 11:59
Būtent dėl to pačio ir perka, ne kokybę, o tai ką siūlo tesla. Bet čia būtent teslafanboyai to ir nesupranta skirtumo, kas yra kokybiškas daiktas, o kas yra imidzo reikalas.
Marius.brn 2022-01-05 12:34
Čia tu vertini kritika, tarsi man skaudėtiu dėl to. Bet realiai čia tau labiau skauda dėl šito ir čia jau praktiškai trolinimo apibūdinimas. Aš nesakiau kad tie kurie perka kad kvaili, kvaili kurie teigia kad tesla nedaro klaidų ir yra nedvejotinas rinkos etalonas visais aspektais. Ko man kiši tesla pardavimus, kai mano vienintele kritika yra kokybės ir aptarnavimo klausimais dažniausiai? Ar šiaip kad tesla myli teismų sales. Čia juk tau skauda dėl to, ne man. Nes aš jokioj formoje nelinkiu kad tesla pardavinėtu mažiau. Norisi mažiau neadekvačiu ir neargumentuotu tešla fanboy'u.
immortallt 2022-01-05 12:40
O kas čia teigia, kad Tesla nedaro klaidų? Nepastebėjau tokių. Ar kas ginčijasi, kad Tesla kokybė yra pati geriausia, ar kad su Tesla nėra jokių problemų?Nepastebėjau tokių. Tu ne iki galo supranti kas iš viso yra kokybė. Tai nėra pastovus kažkoks dydis ar net pastovus faktorių rinkinys. Jis kinta priklausomai nuo žmogaus, daikto, net daikto paskirties ar net žmogaus amžiaus. Vienam kokybė yra kaip lygiai skardos sudėtos, kitam svarbu, kad durelės užsidaro. Vienam svarbu salono oda, kitam svarbu nuvažiuojamas atstumas, įkrovimo greitis, akumuliatoriaus tarnavimo laikas. Vienam svarbu beraktė užvedimo sistema, trečiam svarbu, kad būtent būtų pageidaujamas raudonas atspalvis. Kokybė nėra pastovus kriterijus, ir kiekvienam žmogui jis yra skirtingas. Įdomus niuansas, kad kokybei priekabumas bendrai visuomenės auga tuo labiau, kuo prekės populiarumas didesnis. Pavyzdys - kiekviena rimtesnė Tesla avarija reportinama pasauliniu lygiu.
FtBall 2022-01-05 16:39
Parodykit man mašiną už 50-60k€, kuri važiuos greičiau nei Model 3. Neteko vairuot, nežinau, kiek fun to drive, bet vien į skaičius žiūrint, tai vokiečiai pusantro karto brangiau kainuoja.
Marius.brn 2022-01-05 19:08
Ir be abejo, bet butent tesla fanboyai padarys ta pavadinima vis labiau heitinama butent del savo elementaraus nesugebejimo konstruktyviai diskutuoti. Vietoj to, kad atvirai sneketi kas yra negerai, pirmas dalykas ka moka tesla fanboyai, tai tik kisti augancius pardavimus (kas yra valio, labai gerai, kuo daugiau EV ant keliu, vienaip ar kitaip tai yra tik geras dalykas), o ne konstruktyviai diskutuoti, kas gali buti ne taip, ka reiketu daryti kitaip ir t.t.. Kad butent ta pati tesla butu geresne. Bet tesla fanboyai alergiska tobulejimui akivaizdziai.
Benediktas 2022-01-05 19:24
Tu priimk realybę, kad žmonės labiausiai perka Teslas iš EV. Taip jau yra šiuo metu. Nieko nepadarysi. Vėliau gal bus kitaip. Ir neteisk žmonių, kuriems patinka kitokie dalykai nei tau. Mes galim diskutuot iki pažaliavimo čia, bet tas nieko nekeičia. Suprasčiau jie rašinėtum Norvegijos forumuose norvegiškai arba Angliškai JAV forumuose, gal kažką įtikintum nusipirkti VDV arba VW.ID4, ar Hounday ionic. Lietuva, gan maža rinka dar.
Paprastas_zmogus 2022-01-05 19:44
Žiūrint iš šalies (nesu nei Tesla fanas, nei išvis kažkoks EV entuziastas), tai tamsta atrodai labiausiai užp****ntis fanatikas iš visų čia pasisakiusių. Tuo ir skiriasi normalus žmogus nuo fanatiko. Fanatikas kažkodėl jaučia pareigą "diskutuoti kas yra ne taip". Paprastam žmogui yra px. Jeigu kažkas ne taip, jis tiesiog nepirks.
Marius.brn 2022-01-05 21:00
As neturiu problemu, kad teslu tik daugeja, tai yra geras dalykas, lyginant su VDV. Man nepatinka jos strategija ir jos akivaizdziai neteisingai daromi dalykai. Vien jau tai, kad kompanija pasirenka keisti visa baterija uz 22000 USD, vietoj to kad duotu galimybe servisams ta pati uz kelis tukstancius (jei patys nenori taisyti dalies bateriju modulio). Tai kodel tai turetu sulaukti mano teigiamo poziurio i tokia situacija? Lygiai, tamsta, galite uzsiimti komentuoti po kokiu Elono Musko twitteriu, buti tikras fanboyus ir isreiksti tikra fanboyaus meile. Tada ir jus suprasciau.
Paprastas_zmogus 2022-01-05 21:14
O kaip tai išvis įmanoma, kai man išvis px ta Tesla ir visi EV? Dėl ko aš čia turėčiau nervintis, kai pats su paprasta ICE važinėju ir man tavo karas prieš Tesla tiesiog juoką kelia...