[Karšta tema] Ukraina prieš Rusiją – kaip atrodo abiejų šalių oro pajėgos: ukrainiečiai turi šansą vieninteliu atveju (Foto, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2022-02-21 12:32
Prisimink Putino kalbą, kad jam didžiausia katastrofa, tai Sovietų sajungos subėrėjimas, o Lietuva į ją įėjo. Be to, neseniai buvo Reikalavimas iš Putino, kad NATO atsitrauktų iki 1997m sienu. 1997 Lietuva dar nebuvo NATO. Norint sugriauti NATO, reikia pasistengti, kad nebutu išpildytas 5 starpsnis. Manai Putinui gaila Rusijos žmonių?
donatasv 2022-02-21 13:01
Putkos reikalavimams buvo parodytas labai riebus vidurinis pirštas. JAV permetė karių į Lenkiją, Vokietija į Lietuvą. Visi suprantam karo pasekmes, niekas jo nenori, Rusijai svarbu išlaikyt ką turi, tai pademonstravo išleisdama Pabaltijį į nato, pabaltijo šalys netokios svarbios, o kad putka braižo linijas prisimindamas CCCP laikus, tai dar nereiškia jo noro įsivelti į 3 pasaulinį. Provokacija visada buvo Rusijos arkliukas.
Benediktas 2022-02-21 13:04
Jei NATO tokia stipri, tai kam Putinui atiduoti Ukrainą. Ji jam nepriklauso. Tai atskira suvereni šalis. Tegul tūno jis Rusijoje ir neišlenda iš jos.
donatasv 2022-02-21 13:55
Aš tik vieno nesuprantu kodėl tu stebiesi gavęs atitinkamus komentarus? Jau atrodytų aiškiai pasakyta, kad rusas tai beždžionė su atomine granata ir nieks nenori tos beždžionės krutint bereikalo. Vienu atveju nukentės Ukraina, kitu atveju dalis pasaulio, o tuo tarpu tu kaip tas putinas kvailu žvilgsniu žiūrėdamas sakai "tai parodom tam buduliui kas didesnis budulis"... Kur logika? Ar aplamai nors kiek logikos pas tave galvoje yra?
sub 2022-02-21 14:27
O kas gali pagrasinti durniui su atomoniu ginklu. Niekas į tai nenorėtų veltis, ir jaučiu net Lietuvą paaukotų, kad tik išvengt atomoinio karo. Nors kaip tada NATO įsipareigojimai ginti, tada NATO tampa beprasme, ir visi Baltijos šalių gyventojai varo konkrečia anti nato propogandą. Kaip tik turėjau savaitgalį disksuiją, sakiau kad Rusija net nelystų į NATO zoną, bet tiesa yra ta, kad Putinas ir visi tie jo nusenę generolai visi jie svajoja apie SSRS, tai negali žinot kuo gali baigtis agresija prieš Ukraina. Gal sugalvos ir senas Sovietine sienas atgal atstatyt, gal jiems reikia priėjimo žeme prie Karaliaučiaus, o tam pagrinde tik Lietuva trukdo.
Benediktas 2022-02-21 15:14
Nėra jokio garanto, kad Ukrainą gavęs Putinas nusiramins. Jis taip sako arba jo propaganda, bet nereiskai kad taip ir bus. Jis neturi gati nieko. Kazkas panasiai buvo su Hitleriu, dave jam Austriją, galvojo, jam to užteks. Bet paskui ejo Prancuzija, Lenkija, Anglija, Rusija ir t.t. Jūs galvojate, kad Putinas pats nebijo pasaulinio karo? Bijo, ir dar kaip. Čia greičiausiai ir yra didelis blefas. Nereikia ant to pasimauti ir leisti tokiu lengvu budu jam padidinti savo itaka - paimant Ukraina. Nors ir tai jam nebutu lengva istikruju. Nereikia laukti, kol po Ukrainos bandys bandys listi prie NATO. Tegul pabando kisti nagus toliau nei Dombasas ir tegul gauna pirmiausia sankcijas. Gal ivedus nevaikiskas sankcijas tas jo rezimas ir uzsilenks per kelis metus.
donatasv 2022-02-21 15:30
Tai ką pagal tave reik daryt? Žaist demokratiškai, ką ir daro nato? Ar apmėtyt rusiją atominėmis, kad jie mūsų neapmėtytų ir nusiplaut rankas? Nieko aš nesuprantu iš tavo komentarų... Niekas jam Ukrainos neatiduoda ir net nepripažįsta Donbaso.
Benediktas 2022-02-21 15:40
Tai, kaip dabar NATO elgiasi viskas ok - neatiduoda jam Ukrainos. Nepalaikau nuomonės, kad reikia Putinui atiduoti Ukrainą, nes kitaip bus pasaulinis karas.
donatasv 2022-02-21 16:10
Galimas Rusijos puolimas nereiškia Ukrainos prijungimą ir grįžimą prie CCCP. Tai MANO NUOMONE galimas taktinis žaidimas iš putino pusės, gaunu sankcijas bet į Zelenskio vietą pastatau Rusijai pritariantį žmogų. Toliau iškeliu rankas ir Jūs žiūrėkit aš kiaulės akis išvertęs visiems sakau, kad nieko nebuvo Ukraina kaip buvo nepriklausoma taip liko. Lygiai tai pat kaip su Bulvių maišu su ūsais. Nes man kažkaip nesitiki, kad rusas ims ir nusileis, kapituliuos ir pasiduos JAV. Jis puikiai žino, kad nato nesikiš, vienintelis kas stabdo SWIFT ir tik SWIFT gali atnešti realią bausmę putkai.
Benediktas 2022-02-21 16:20
Du variantai yra: arba jis tiek prie Dombaso pasisaudys arba versis pilnai. Tik Putinas dar nežino, koks palaikymas gali buti is NATO. Tegul renkasi, kas jam labiau prie širdies.
donatasv 2022-02-21 16:34
Visi žino iškyrus tave. Nato pasakė nesikiš, garsiai, aiškiai ir visiems suprantamai NES NENORI 3 PASAULINIO KARO. Vienintelis kas stabdo putiną tai sankcijos ir iki kiek griežtos jos bus. Gal tik Vokietija ir Kinija išlemeno "Gal nereik atjungt ruskio nuo SWIFT", kai kažkatras iš ruskių ministrų pradėjo vartyt "kokį nuostolį apturės pasaulis atjungus".
Benediktas 2022-02-21 16:37
NATO pasakė, kad nesiųs savo karių. Bet nesakė, kad nepadės ginklais, žvalgyba.
donatasv 2022-02-21 16:42
Jei neklystu tai tik simboliškas gestas, atlaikyt didįjį puolimą ir atsiųsti galingą ginkluotę, tai leist Ukrainai susinaikint save. Nato svetimu krauju nugali rusą, smirdantis reikalas. Tada jau tikrai iš Ukrainos liks tik lygi vieta.
Benediktas 2022-02-21 16:50
Bet kokiu atveju bus didelis karas - padės NATO ar ne ir daug žmonių žus, jei rusai puls. Ukraina nėra maža šalis ir nusiteikimas prieš Rusiją didelis pasidarė per 8 metus. Ukrainiečiai patys prašo ginklų, supranta, kad jie ne NATO.
donatasv 2022-02-21 16:55
Iki Kijevo viena diena, perversmas ir maidanas iš naujo, tik šįkart rusiška armija apsimetusi Ukrainos pajėgomis palaikys tvarką...
Benediktas 2022-02-21 16:58
Pažiūrėsim. Greičiausiai nebus išvis plataus puolimo, tik pašaudymai iš už sienos.
Dannas3 2022-02-21 17:22
Nato nereikia siusti kariuomenes. Uzteks proxy war pries rusus. Rusai puikiai zino kas ju laukia. Todel didelis puolimas jiems kainuotu daugybe mesos.
donatasv 2022-02-21 18:09
Kokią naudą įžvelgi pasišaudyme? Pagal mane naudos 0, sankcijos didelis minusas. Išsitepti rankas š ir tiek...
kestutisz 2022-02-21 18:35
Nematytų kažkokios naudos tai nieko tokio ir nematytume. Ir žiūrint kas tas pasišaudymas - tarp RU ir UA vargu, sunkiai įmanomas toks blrizkrieg'as, kad ne tik paerziint, bet ir sunaikinti. Tarp UA ir "šachtininkų" jau kiek metų vyksta ir dabartinį paaštrėjimą sunku paaiškinti. Galbūt vienintelis variantas, kad prijungti "šachtininkus" prie savęs, kol ukrainiečiai neperėmė patirties iš azerų (kurie absoliučiai sutriuškino armėnus, ginkluotus rusiška technika/strategija). Kol kas gal tam tiks ir tie seni tankai su "kepurėm", o po kokių metų jau bus vėlu. Oficialiai atimti RU teritoriją jau bus įmanoma praktiškai taip pat kaip Kurilų salas ar Karaliaučių.
Benediktas 2022-02-21 18:43
Tai jau dabar tas vyksta Dombase. Nauda? Provokuoti ukrainiečius ir laikyti visus įtampoje.