[Karšta tema] Įtariama, kad Putinas sunkiai serga - tik gandai, bet yra pagrindo taip manyti (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

conjurer 2022-03-02 18:39
https://www.youtube.com/watch?v=bZjbzQz19Uo
Balkis 2022-03-02 20:38
gal triperį pasigavai? galėsi gulėt mozulėjuj kartu su Leninu du broliai "Ukrainos kūrėjai" guli vienas šalia kito, kaip simboliška
AAA000 2022-03-02 21:56
pasauline medicina visada buvo sudina... jokio realaus progreso gyvenimo ilginime... o visos medicinines sistemas is esmes atsilike - viduramziu lygmuo - norma. daktarai - sarlatanai/uzkalbetojai kazkokie... senai tai sakiau ir sakysiu... nematau rysio su putino sveikata. visi mirs nuo uzprogramuoto genetinio senejimo. ir nuo bezdzionisku baimiu vystyt sita sriti aktyviau... senejime skiriasi nebent tik palaipsniniu sutrikimu eiliskumo komplektas... putinas irgi kazkada mirs. kur cia jum problema kazkokia? genetine senejimo (uzprogramuotos mirties) programa dar paauglysteje prasideda... putinui apie 70 metu - statistiskai jis jau vaikstantis lavonas keli metai... is esmes jis jau per ilgai gyvena.
bahuriux 2022-03-02 22:02
Kaip suprantu esi šalininkas to, kad paredagavus genus tu ir betkas kitas, ir putinas galėtų gyventi neribotą laiką? Būtu tikrai fun.
AAA000 2022-03-02 22:06
100% taip tu matyt tiesiog nesuvoki mano poziurio tasko. as moku mastyt nesaliskai. ar pazvelgt is kitos pozicijos. po 100 metu niekam bus nebeidomu nei sitas rusu karas su ukraina nei kazkoks putinas... o va jei kazkas istemptu - butu liudininkas. ir jokio skirtumo - net jei tai butu putinas jis butu nukrioselis kaip ir ozys kur vis dar laukia rusu puolimo is pakrumes... o jie eme ir oficialiai uzpuole oziui fail... aplamai jei tu izvelgi senatvinio marazmo problema - galima butu ivest istatyma - bet kokie veikejai - virsije salies vidutine gyvenimo trukme salinami negriztamai is bet kokiu valdymo postu... istatymas be isimciu. sakykim koks nors "senatves cenzas" o putinas jei prisidirbo - nu tai patampytu kaip koki lileiki... tie kam tai aktualu. turi gi bezdziones visokiu cirku prisigalvoje sau pasimalonint... kai tai tik laiko svaistymas - ziuret i tokius "procesus" nebuvus net dalyviu...
assa 2022-03-03 09:34
man tai išvis keista, kad į politiką leidžia eiti kriošenoms visokioms. Kaip yra apatinė riba nuo kada galima eiti į valstybės valdymą, taip ir viršutinė turi būti. Nes jaunas per daug impulsyvus ir patirties mažai, bet senas pernelyg atsargus ir konservatyvus būna. Vnž 30-65 metai, turėtų būti, vyresni į pensija O batareika ką siūlai, tai tikrai nereikia žmonėms nemirtingumo, ar tai gyvenimo iki 500 metų- jei įtakingi pasidarytų nemirtingi,ar ilgaamžiai, manau vienos kartos gyvenime grįžtume į vergovės laikus, kur valdantiesiems negaliotų jokie istatymai, o masės gyventu visiškam šūde, be jokių teisių.
Giedriax 2022-03-03 11:23
Man tai juokingi tokie straipsniai Jau anksčiau teko skaityti daktarų ir ekspertų pasisakymus, kad Putinas serga išangės vėžiu, neurodegeneracine liga, dar prieš gimimą patyrė deguonies trūkumą, ir dar visokių dalykų. Tik deja tie ekspertai išvadas daro neturėdami jokių medicininių duomenų apie Putino sveikatą. Taip kad tikėti tokiomis niekuo neparemtomis sapalionėmis yra tas pats kaip tikėti Vaivos horoskopais.
Benediktas 2022-03-03 12:07
Medinskis ir Duginas įteigė Putinui idėją, kad Ukraina turi gyventi pagal Rusiją, kažkokioje bendroje mistinėj erdvėje, egregore ir jis žūt būt to laikosi, nes ekonomikos, mokslo vystymas jo nemotyvuoja - visa jo „liga“ greičiausiai. Ir rusam per TV tą patį įteigė. Nors pilna slaviškų tautų, kurios yra europietiškos, atskiros ir viskas su jomis yra gerai: Slovakija, Slovėnija, Čekija, Lenkija, Bulgarija, Vengrija, Serbija, Moldova.
Hmz 2022-03-03 12:26
Aš paantrinsiu Giedriax - gandai, kad Putinas prie smerties, yra skleidžiami labai seniai. Manau, kad tai daroma tyčia - tam, kad opozicija nieko neveiktų ir lauktų, kada diedas natūraliai užsilenks.
Benediktas 2022-03-03 14:47
Pas rusus visada matyt buvo modelis, kad ukrainiečiai visada tokie vargšeliai, visada užspausti. Ir matyt rusų psichologinis negali persiversti, kad ukrainiečiai gali už juos būti tvarkingesni, gyventi savarankiškai ir gerai gyventi. Čia, kaip girtuokliauti sugerovu rate visada, ir vienas draugelis pasakytų, kad jis nori nustot gert ir eit dirbt, kurt kažką. Ir chebra bando jį pririšt ir į burną vodką pilt, kad tik tas nepradėtų dirbti ir jie nepasijaustų vėliau prasčiau, nes tas nusipirks mašiną, normaliai apsirengs, žmoną susiras.