[Karšta tema] Įtariama, kad Putinas sunkiai serga - tik gandai, bet yra pagrindo taip manyti (Video)  (10)

Vladimiras Putinas sėdi ant milžiniškos branduolinių galvučių krūvos ir elgiasi labai agresyviai, todėl sulaukia daug dėmesio. Kartais tas dėmesys paskatina gandus. Pavyzdžiui, manoma, kad Putinas sunkiai serga ir tai išduoda kai kurie ženklai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-02 [Karšta tema] Įtariama, kad Putinas sunkiai serga - tik gandai, bet yra pagrindo taip manyti (Video)  (10)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai rašo Telegraph.co.uk, bet apie Putino sveikatą kalbama labai dažnai. Iš dalies tai susiję su jo keistu elgesiu, bet ir išvaizda daug kam neduoda ramybės. Nes sergantis Putinas nebūtinai būtų gera naujiena taikos norinčiai Europai.

Prieš gerus 6 metus buvo pastebėta, kad eidamas Putinas keistai siūbuoja rankas. Tai yra, viena jo ranka juda žymiai labiau nei kita. Kai vieni kalbėjo apie Parkinsono ligą, insultą ar traumą, kiti manė, kad tai - KGB mokymų palikimas.

Bet dabar dažniau kalbama apie Putino išvaizdą. Pastebima, kad Putino veidas atrodo kiek išsipūtęs. Šįkart tai gali būti susiję ne su grožio procedūromis (botulino injekcijomis), o su liga. Putinas neatrodo lyg būtų priaugęs svorio, tai kodėl jo veidas ir kaklas atrodo ištinę? Telegraph.co.uk spekuliuoja, kad tai gali būti susiję su gydymu steroidais. Pavyzdžiui, nuo vėžio. Tokia situacija pablogintų ir jo imuninės sistemos darbą - prisiminkite tuos juokingai ilgus stalus. Kai su Putinu kalbėjosi Vakarų pasaulio lyderiai, stalo ilgumą buvo galima paaiškinti COVID-19 grėsme (jie nenorėjo tirtis). Bet dabar Putinas laikosi atskirties ir nuo savo aplinkos žmonių.

Dar 2020 metais rusų profesorius Valerijus Solovejus prognozavo, kad Putinas pasitrauks 2021 metais. Tiesa, Solovejus yra istorikas, o Putino atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas tai pavadino nesąmone. Tais pačiais 2020-iais Putinas rimtai užsikosėjo per susitikimą su finansų ministru. Taip rimtai, kad buvo pradėta kalbėti apie COVID-19 infekciją. Be to, pandemijos metu Putinas kuriam laikui buvo dingęs iš visuomenės akiračio, nors gandai apie COVID-19 ar kitas ligas buvo neigiami.

 

Tokios spekuliacijos keliamos ne tik dėl Putino išvaizdos ir labai ilgų atstumų. Keičiasi ir Putino elgesys, jis atrodo vis labiau suirzęs, vis dažniau kalba apie istoriją. Net ir jo invazija į Ukrainą daug kam atrodo skubota, neturinti paruoštos logistinės sistemos. Putinas prezidentu gali būti iki 2036 metų, Ukraina net nebuvo priartėjusi prie narystės NATO ar ES. Tai kodėl skubama? Tikriausiai į tai nereikėtų žiūrėti per daug rimtai, bet Putino kalboje atsirado ir kiek keistų, jam nebūdingų pauzių. Putinas visada kalbėdavo su pauzėmis, tačiau jas darydavo apmąstydamas tolesnę sakinio konstrukciją. Duodamas nurodymą pakelti atgrasymo ginkluotės parengties lygį jis padarė pauzę prieš skydamas „mūsų šalį“.

 

Galiausiai, gandai gandais, bet tikėtina, kad yra žmonių, kurie žino tiesą. JAV senatorius Marco Rubio nėra atsitiktinis sąmokslo teorijų mėgėjas. Jis dirba Senato Žvalgybos komitete ir turi prieigą prie įslaptintos informacijos. „Twitter“ jis užsiminė - „Norėčiau pasidalinti daugiau, bet dabar galiu pasakyti, kad akivaizdu, jog Putinui kažkas negerai. Jis visada buvo žudikas, bet dabar jo problema yra kitokia ir rimta“. Vėliau jis pridūrė, kad atrodo, jog Putinas „turi neuro/fiziologinių sveikatos bėdų“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(58)
(7)
(51)

Komentarai (10)

Susijusios žymos: