[Žinios trumpai] Rusijos pajėgos atidarys Mariupolio humanitarinį koridorių, tačiau vos keletui valandų  ()

Rusijos pajėgų dalinės paliaubos aplink Mariupolį leis civiliams palikti miestą per penkias valandas nuo šeštadienio ryto, pranešė miesto valdžia.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-03-05 [Žinios trumpai] Rusijos pajėgos atidarys Mariupolio humanitarinį koridorių, tačiau vos keletui valandų  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš Mariupolio civiliams bus leista išvykti nuo vidurdienio iki 17 val.

Rusija šeštadienio rytą pranešė, kad jos kariai, apsupę Azovo jūros uostamiestį Ukrainos pietuose, nustos šaudyti ir leis civiliams ramiai išvykti. Rusija taip pat planuoja dalines paliaubas, kad iš Volnovachos taip pat galėtų evakuotis civiliai.

Atskirai Mariupolio miesto tarybos pranešime teigiama, kad civiliai galės vykti link Zaporožės miesto ir galės naudotis specialiai suplanuotais autobusų maršrutais bei savo automobiliais.

 

Pasak jos, šeštadienio evakuacija bus pirmasis iš kelių etapų.

„Atsižvelgiant į tai, kad mūsų gimtajame mieste nuolat kyla negailestinga okupantų ugnis, kitos išeities nėra“, – pranešime cituojamas meras Vadymas Boičenka.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(0)
(4)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: