[Žinios trumpai] Borisas Johnsonas: „Tai katastrofiška Putino klaida“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Gintarinis 2022-03-21 19:16
Putinas su Šoigu ne tik, kad nėra kažkur kariavę, bet ir nei vienos dienos tarnavę kariuomenėj. O kur dar suklastotos ataskaitos apie tikrą kariuomenės stovį? Lengva pafantazuoti apie "nenugalimą deržavą". P.S. Šoigu turėtų labai susirūpinti dėl savo subinės.
donatasv 2022-03-21 20:52
Putinui saugotis reikia, bet sprendžiant pagal tai kiek žmonių išėjo į protestus, tai bijot nelabai yra ko. Panašu gesina pakankamai nedidelį pasipriešinimą. Iš milijoninių miestų vos keletas žmonių palyginus išeina į gatves. Liaudis nubuozinta ir įbauginta iki protu nesuvokiamo lygio. Oligarchai ir nelabai rizikuos verst. Prie Putino praras kažkiek turto, nuzudzius gali ilgam sest uz grotų. Prasidėtų raganų medžioklė ir nežinia kas ateitų vietoje Putino ir ko laukt iš naujo valdovo.
conjurer 2022-03-21 23:13
Vat čia ir blogiausia, nes Navalno niekas ten nesodins, jis nedera su oligarchų interesais. O demokratinių rinkimų nėra ten ko tikėtis. Jelcinas, kai jam buvo įremtas pistoletas į galvą, pasakė kas bus prezidentas po jo. Nemanau kad rinkimo į diktatorius principas bent kiek keisis.
Dannas3 2022-03-22 09:39
Kaip tik gali but, jog norint, kad vakarai nuimtu sankcijas, oligarxai pastatys koki Navalna. Cia aisku hipotetinis scenarijus, putino pasalinimo atveju. Nes jei vakarai matys, kad toks pat bus pastatytas, tai tikrai neskubes su sankciju svelninimu, ypac jei matys, rinkimai ivyks neskaidriai. Realiai, gal toks ir butu tikslas. Issirinkit jus ka norit, bet padarykit tai pagal taisykles.