[Žinios trumpai] Derybos tik farsas? JAV skelbia savo žvalgybos duomenis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kestutisz 2022-03-24 11:16
Dėl derybų visiškai pritariu Nevzorovui - Ukraina į tokio lygio "derybas" turėjo siųsti panašaus kalibro delegaciją. Pvz. Андрій Михайлович Данилко (geriau žinomas kaip Verka Serdiučka), nors ir tai gal būtų per stipru. Rusų pusėje yra absoliutus niekas, jie nieko nesprendžia tik tempia laiką.
Benediktas 2022-03-24 11:23
Ukraina manau tai supranta neprasčiau nei mes. Iš šono žiūrint, Ukraina visus žingsnius nuo karo pradžios daro teisingai. Po karo nebus galima apkaltinti, kad Ukraina nėjo į derybas.
UTF16 2022-03-24 19:25
Na, derybos yra farsas praktiškai iš abiejų pusių. Zelenskio patarėjo interviu 2019 m.: https://www.youtube.com/watch?v=H50ho9Dlrms Ukrainiečių vyriausybės doktrina jau nuo 2019 m. yra tokia, kad rusai – su 99 % tikimybe – darys masinį karą su Ukraina ir kad Ukraina neturi ir niekada neturėjo jokios kitos išeities. Karo alternatyva yra Ukrainos kaip šalies likvidacija per artimiausius 10 metų. Taip kad prie derybų stalo galima tik paaušinti burną.
Benediktas 2022-03-24 19:57
Visas šitas karas iš tikrųjų dėl istorinių dalykų. Tiek Ukraina, tiek Rusija kilusi iš Kijevo Rusios. Kijevo Rusia, kaip mama, o Ukraina ir Rusija, kaip vaikai. Putinas, Medinskis, Duginas įtikėję, kad jei pašalins Ukrainą, „denacifikuos“ - išnaikins ukrainos identitetą - tai jie, Rusija ir bus tas tikrasis Kijevo Rusios vaikis, kuris turi ateitį. Tokie psichologiniai žaidimėliai. Nors dabar pažiūrėjus į ukrainiečius, kurie dabar demonstruoja visas geriausia žmogiškas vertybes ir rusus, kurie degradavę ir keikiasi, kas antrą žodį, vagia, nevertina žmonių - akivaizdu, kad blogiausiu atveju abi šalys gali egzistuoti, o pavyzdys ir turintis gerą ateitį yra Ukraina ir ukrainiečiai. O rusams reikia gydymo, nes jie smarkiai serga pasamonėje ir gadina gyvenimą kitiems.