[Žinios trumpai] „JAV tai žino. Visi Europos politikai tai žino. Tiesiog bijo priimti sprendimus“. Zelenskis apie tai, kokių ginklų reikia norint išvaduoti Mariupolį  (1)

Prezidentas Zelenskis pabrėžė, kad Ukrainai reikia lėktuvų ir sunkiosios technikos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Valstybės vadovas tai pareiškė per video pranešimą, informuoja Censor.NET.

„Mūsų atstovai – užsienio reikalų ministras ir Ukrainos gynybos ministras – Lenkijoje susitiko su kolegomis iš JAV. Prie jų prisijungė ir JAV prezidentas Joe Bidenas. Kaip man buvo pranešta, derybos buvo ypač susijusios su šiais klausimais. Jie kalbėjo apie tai, ko mums iš tikrųjų reikia, kol šis stalo tenisas tęsiasi – kas ir kaip turėtų mums perduoti lėktuvus ir kitas apsaugos priemones. Ukraina negali numušti rusiškų raketų iš kulkosvaidžių.

O atblokuoti Mariupolio neįmanoma be pakankamai tankų, kitų šarvuočių ir, žinoma, lėktuvų. Apie tai žino visi Ukrainos gynėjai. Visi Mariupolio gynėjai žino. Tūkstančiai žmonių žino – piliečiai, civiliai, kurie ten žūva blokadoje“, – pabrėžė prezidentas.

 

„JAV tai žino. Visi Europos politikai tai žino. Mes sakėme visiems ir tai turi žinoti kuo greičiau ir kuo daugiau žmonių Žemėje. Kad visi suprastų, kas ir kodėl bijojo užkirsti kelią šiai tragedijai. Tiesiog bijo priimti sprendimus. Tai gyvybiškai svarbu“ – pridūrė Zelenskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(57)
(0)
(57)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: