[Žinios trumpai] Romanas Abramovičius ir Ukrainos taikos derybininkai po derybų Kyjive patyrė įtariamo apsinuodijimo cheminiais ginklais simptomus  ()

Remiantis pranešimais, Rusijos oligarchas Romanas Abramovičius ir Ukrainos taikos derybininkai patyrė įtariamo apsinuodijimo „cheminiu ginklu“ simptomus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tyrimo svetainė „Bellingcat“ socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė: „Bellingcat gali patvirtinti, kad trys delegacijos nariai, dalyvavę Ukrainos ir Rusijos taikos derybose 2022 m. kovo 3-4  d. naktį patyrė simptomus, panašius į apsinuodijimą cheminiais ginklais.

Viena iš aukų buvo Rusijos verslininkas Romanas Abramovičius. Pranešama, kad Abramovičius keliavo tarp Maskvos ir Kyjivo per kelis derybų etapus karo metu.

Milijardieriui ir mažiausiai dviem Ukrainos komandos nariams pasireiškė simptomai, tarp kurių buvo raudonos akys, nuolatinis ir skausmingas ašarojimas ir odos lupimasis ant veido ir rankų, rašo „Wall Street Journal“.

 

Trijulės, kurią sudaro Krymo totorių politikas Rustemas Umerovas, sveikatos būklė nuo to laiko pagerėjo ir pavojus jų gyvybei negresia, pridūrė leidinys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(0)
(9)

Komentarai ()

Susijusios žymos: