[Žinios trumpai] Buvęs KGB šnipas pateikė dar negirdėtą informaciją, kaip Kinija tyliai praspyrė Rusiją ir kur iš karto dingo Šoigu (Video)  (4)

Buvęs KGB šnipas papasakojo, kur dingo Šoigu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie Rusijos gynybos ministerijos vadovą Sergejų Šoigu pastaruoju metu pasklido daug gandų dėl jo „dingimo“ iš žiniasklaidos akiračio.

Kaip interviu leidinio „GORDON“ vyriausiajai redaktorei Alesiai Batsman teigė buvęs KGB žvalgybos pareigūnas, buvęs Rusijos prezidento Vladimiro Putino bendramokslis Jurijus Švetsas, pastaruoju metu Šoigu buvo užsiėmęs amunicijos paieškomis.

„Daugiau gyvas nei miręs, aš jums atsakysiu diplomatiškai“, – komentavo jis informaciją apie pablogėjusią Šoigu ir RF ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo viršininko Valerijaus Gerasimovo sveikatą.

„Kiek suprantu, Šoigu pastaruoju metu buvo užsiėmęs amunicijos paieška“, – sakė Švetsas.

Anot jo, Rusijos kariuomenei baigiasi amunicija.

„Gamyklos nedirba arba pajėgumai neleidžia. Ir taip jie puolė pas kinus. O kinai pasakė „ne“... Tai jiems tokia liūdna situacija. Gal jie su šamanų pagalba ieško šovinių kažkur taigoje“, – pridūrė Švetsas.

 

Jau anksčiau Rusijos žurnalistai atkreipė dėmesį į Šoigu dingimą iš informacinės erdvės. Socialiniuose tinkluose ir laidose ministras nesirodė nuo kovo 11 d.

Vėliau pasirodė informacija, kad Rusijos gynybos ministerijos vadovas tariamai serga širdies liga. O Putino atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas atsakė, kad dabar „ne laikas žiniasklaidos veiklai“.

Siekdama paneigti gandus, Rusijos gynybos ministerija paskelbė vaizdo įrašą, kuriame Šoigu bendravo su kolegomis per vaizdo ryšį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(69)
(16)
(53)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: