[Žinios trumpai] Zelenskis „Facebook“ dalinasi šokiruojančiomis nuotraukomis iš išlaisvintos Bučos: vaizdai tik stiprių nervų žmonėms (Foto, Video, N-21)  (1)

Rusijos kariai yra žudikai, plėšikai ir budeliai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai „Facebook“ parašė Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis, skelbia Censor.NET.

„Bukareštas, NATO viršūnių susitikimo deklaracija. Balandžio 3 d., prieš 14 metų. Buvo galimybė užkirsti kelią, kad Rusija neateitų su ginklais. Buča, Kijevo sritis. Dabar Rusija atėjo“, – rašė valstybės vadovas, brėždamas glaudžias paraleles tarp datų.

Jis atskirai kreipiasi į rusų okupantų motinas ir pataria peržiūrėti nuotraukas iš išlaisvintos Bučos.

„Kreipiuosi į Rusijos kariuomenės karių motinas. Pažiūrėkite į keistuolius, kuriuos užauginote. Žudikai, plėšikai, budeliai“, – pridūrė Zelenskis.

Nuotraukų porciją pateikė ir Skaitmeninės transformacijos ministras Michailas Fiodorovas. Jis paskelbė naujas nužudytų ir nukankintų žmonių nuotraukas, praneša Censor.NET.

„Aukų paieškos tebevyksta Bučos, Irpeno ir Žitomyro miestuose. Todėl aukų skaičius bus daug didesnis. Be to, pasak policijos, okupantai traukdamiesi minavo kūnus. Tai ne tik karas – tai genocidas“, – sakė jis.

Fiodorovas paragino JAV ir ES politikus pamatyti karo su Rusija realijas. Ir teikti pagalbą Ukrainai – sunkiąją artileriją, šarvuočius, tankus, karinius sunkvežimius, tolimojo nuotolio priešlėktuvines sistemas.

ĮSPĖJIMAS! Griežtai N-21! Žudynių nuotraukas surasite paspaudę šias nuorodas:

 

Tolesnėje medžiagoje yra vaizdų, kurių nerekomenduojama žiūrėti asmenims iki 21 metų, nėščiosioms ir silpnos psichikos žmonėms!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(1)
(9)

Komentarai (1)