[Žinios trumpai] Ukrainiečiai likvidavo šalies išdaviką, aukšto rango karininką Bezliudko  ()

Ukraina nepamiršta tų, kurie ją išdavė. Ir juos likviduoja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pulkininkas leitenantas Andrijus Bezliudko, kaip galite suprasti iš jo vardo, yra ukrainietis. Ar, tiksliau, buvo, nes dabar jis buvo likviduotas. Bezliudko - Ukrainos išdavikas, perėjęs į Rusijos pusę per 2014-ųjų Krymo aneksiją. Ten jis ir toliau tęsė karininko karjerą, buvo paskirtas į 70-ąjį gvardijos motorizuotą šaulių pulką, dislokuotą Čečėnijoje.

„TP-Link Archer AX53“ - „Wi-Fi 6“ maršrutizatorius, siūlantis didžiulę spartą, puikią aprėptį ir funkcijų turtingą programėlę (Apžvalga)
6256

„TP-Link Archer AX53“ – modernus maršrutizatorius, palaikantis „Wi-Fi 6“ technologiją ir siūlantis net 3 Gb/s spartą. Tai – įrenginys moderniems namams, kuriuose yra daug internetą naudojančių prietaisų, ypač tinkantis kompiuterinių žaidimų entuziastams bei visiems, kuriems svarbus greitas ir patikimas ryšys.

Išsamiau

Neseniai Bezliudko buvo pasiųstas į Krymą, vykdyti mokomąsias ir kovines užduotis. Tačiau dabar jų nebevykdys, nes buvo nukautas. Ukrainiečiai teigia, kad jį „išdavė naujieji šeimininkai“.

Gaila, bet į Rusijos pusę tais 2014 metais perėjo ne vienas Ukrainos karys ir karininkas. Kaip dabar pasakoja karo belaisviai, jiems buvo žadamas geresnis gyvenimas, didesnis užmokestis ir aiškios karjeros galimybės. Daug jų manė, kad taps lygiaverčiais Rusijos kariuomenės karininkais, tačiau net ir nusivylę į Ukrainą jie nebūtų galėję grįžti.

(58)
(2)
(56)

Komentarai ()

Susijusios žymos: